Nieuw

Reguliere openingsuren*:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

Adres:

Bredabaan 967, 2900 Antwerpen-Schoten
Route plannen Contactformulier


Ontdek winkel

Antwerpen-Schoten
Bezoek de Goossens meubelwinkel Antwerpen-Schoten

Welkom bij Goossens, dé meubelwinkel voor ultiem woongeluk in Antwerpen-Schoten! Ontdek een woonervaring verspreid over meer dan 2.000m², ontworpen om jou écht thuis te laten voelen. We begrijpen dat thuis de belangrijkste plek in je leven is. Daarom bieden we een unieke, persoonlijke interieurbeleving die perfect past bij jouw levensstijl.

Stap binnen in onze meubelwinkel in Antwerpen-Schoten en laat je inspireren door een uitgebreide collectie voor elke ruimte in huis. Of het nu gaat om de woon-, eet- of slaapkamer, wij hebben alles in huis om jouw 'eindelijk thuis' gevoel te realiseren. Ervaar de magie van de perfecte banken, tafels, stoelen en bedden die jouw interieur compleet maken. Onze selectie woonaccessoires voegen de finishing touch toe, waardoor jouw huis transformeert tot een oase van comfort en stijl.

Faciliteiten Goossens Antwerpen-Schoten
Goossens Antwerpen-Schoten heeft alles in huis voor jouw nieuwe interieur. Vind je het lastig om jouw woonwensen door te vertalen naar een goede inrichting die naadloos aansluit? Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies.

 grote gratis parking
goede bereikbaarheid nabij snelweg
koffiebar
rolstoelvriendelijk
2.000m² woon- en slaapinspiratie

Lees meer


Ontvang vrijblijvend
2D (gratis) of 3D interieuradvies

Waarom een interieuradvies?

  • Advies volledig aangepast op jouw woonwensen
  • Interieurstyling gecombineerd met uitgebreide productkennis
  • Geheel vrijblijvend; je hoeft geen artikelen uit het advies aan te schaffen

Ja! ik wil interieuradvies

Interieuradvies in winkel Antwerpen-Schoten

Ben je op zoek naar persoonlijk interieuradvies? Onze deskundige interieurstylisten staan klaar om je te begeleiden bij het realiseren van jouw interieurwensen. Of je nu een complete make-over wilt of slechts kleine aanpassingen overweegt, wij bieden drie verschillende opties voor interieuradvies, zodat er altijd een keuze is die bij jou past.

Kies voor onze 'personal shopper' voor persoonlijk advies bij het kiezen van meubels op basis van jouw stijl en voorkeuren. Voor een meer uitgebreid woonadvies is ons 2D-interieuradvies perfect geschikt. Je krijgt niet alleen een accessoire- en meubelplan, maar ook passend materiaal- en kleuradvies, inclusief een 2D-schets van jouw gekozen woonruimte. Ga je voor ons premium interieuradvies? Dan ontvang je naast inspiratie en advies ook een op maat gemaakte 3D-impressie van jouw nieuwe interieur!

Bezoek onze meubelwinkel in Antwerpen-Schoten en ervaar het verschil dat een perfect passend interieur kan maken in het creëren van jouw eigen stukje levensgeluk. Goossens: eindelijk thuis!
Ontdek ons assortiment meubels: