roomdivider

Roomdividers

7 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
-20%
Goossens

Wandrek Flo

1-5 werkdagen in huis
649,- 519,-
-20%
OP=OP
Goossens

Wandrek Flo

1-5 werkdagen in huis
649,- 519,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.289,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.349,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.539,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.289,-
Goossens

Wandmeubel Eva Design

829,-

Rustgevende roomdividers

Een roomdivider is een kast met open vakken, waarmee je makkelijk een grote ruimte kan opdelen in twee aparte ruimtes. Daarnaast is een roomdivider ideaal als je in een studio woont, want zo creëer je als het ware toch een ‘aparte’ slaapkamer waar je tot rust kunt komen. Onze roomdividers variëren in grootte: we hebben zowel smalle als brede roomdividers in ons assortiment, de ene wat hoger dan de andere. Zo is er altijd een roomdivider die past in jouw ruimte. Wil je graag een volledige scheidingswand maken, dan kan je twee roomdividers naast mekaar plaatsen. 

Materiaal roomdivider 

We hebben roomdividers in diverse stijlen en materialen. Zo hebben we hoogglans witte kamerschermen, maar ook houten of metalen roomdividers - of een combinatie van dit alles om het meubelstuk wat spannender te maken. 

Onderhoud roomdivider

Kies je voor een houten roomdivider, dan moet je het hout in topconditie houden. Dit doe je door het regelmatig te verzorgen met een van onze onderhoudsproducten. Welke jij gebruikt voor je kast, hangt af van de materiaalsoort en de afwerking hiervan. Je leest hier welk onderhoudsproduct bij welke houtsoort en afwerking past. Ga je voor een metalen roomdivider, dan kan je deze schoon en stofvrij houden door hem regelmatig af te nemen met een licht vochtige doek. 

Garantie roomdivider

Omdat wij alleen de beste materialen gebruiken! Door de hoge kwaliteit van onze materialen zullen er vrijwel nooit problemen optreden. Mocht dit onverwacht toch het geval zijn, dan kan je gebruikmaken van je garantie. Wij geven namelijk 10 jaar garantie op roomdividers. 

Koop je roomdivider online of kom naar onze winkel

Onze roomdividers kan je heel makkelijk online bestellen. Je betaalt dan 25% van het aankoopbedrag en het resterende bedrag hoef je pas bij de levering van je gloednieuwe kast te betalen. Weet je nog niet precies welke roomdivider je wilt? Kom dan langs in een Goossens-winkel bij jou in de buurt. Daar kan je rustig alle roomdividers bekijken en helpen onze adviseurs je om een keuze te maken. Bovendien kan je daar ook bijpassende kasten vinden, zoals een dressoir of een opbergkast

Levering van je roomdivider

Wanneer jouw roomdivider wordt geleverd, is afhankelijk van de voorraad. Hebben we de roomdivider die jij graag wilt al klaarstaan in ons distributiecentrum, dan wordt deze over het algemeen na een week geleverd. Als dit niet het geval is, vragen we je om wat meer geduld te hebben. We doen er echter alles aan om jouw meubelstuk zo snel mogelijk te leveren. Maak je gebruik van onze all-in service, dan zorgen onze bezorgers er onder andere voor dat je roomdivider netjes geplaatst wordt zodat hij klaar is voor gebruik.