vierkante-eettafel-hout

Vierkante eettafels

6 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Eettafel Stef

1.448,-
Kave Home

Eettafel Sheryl

409,-
Goossens

Eettafel Blade

1.549,-
Kave Home

Eettafel Eunice

729,-
Goossens

Eettafel Aron

1.299,-
Goossens

Eettafel Aron

1.299,-

Vierkante eettafels

Jouw nieuwe vierkante eettafel shop je snel en gemakkelijk online bij Goossens! Kies je favoriete model en wij bezorgen je nieuwe vierkante eettafel snel bij je thuis, kosteloos tot aan de drempel. 

Voordelen van een vierkante eettafel

De vierkante eettafel is lekker compact. Doordat je aan elke zijde gelijke hoeken hebt, kan je een evenredige zitsamenstelling creëeren, waarbij iedereen op gelijke afstand van elkaar komt te zitten. Hierdoor hebben alle tafelgenoten onderling goed contact met elkaar, wat de tafelconversaties ten goede komt! Het oogcontact wordt versterkt waardoor er nog meer sfeervolle tafelgesprekken ontstaan. Ook is een vierkante eetkamertafel bij uitstek geschikt voor spelletjes! Kortom: met een vierkante tafel ervaar je het ultieme moment van samen zijn extra goed. Daarnaast neemt een vierkante keukentafel minder ruimte in beslag, kan je hem handig wegzetten in een hoek en bovendien is een vierkante eettafel gemakkelijk te verlengen door er een andere tafel aan te plaatsen.

Een vierkante eettafel voor iedere woonstijl 

De vierkante eettafel is er in diverse maten en materialen. Onze houten vierkante eettafels komen  in allerlei interieurstijlen prachtig tot hun recht. Met de juiste eetkamerstoelen laat je je vierkante eettafel nog mooier tot zijn recht komen. 

Interieurtips bij een vierkante eetkamertafel

Een vierkante eettafel kan prima als middelpunt in de ruimte staan, maar knus in een hoek kan natuurlijk ook.  Om je eethoek meer te laten opvallen, kan je een mooi vloerkleed onder de tafel neerleggen. Ook op tafel kan je de nodige accessoires kwijt, zet ze mooi in een groepje voor een rustig beeld.