Gemiddeld slapen we een derde van ons leven.

Maar dat maakt ons niet meteen een luilak.

We hebben onze nachtrust hard nodig. 'S nachts verwerk je alle indrukken van de dag, je lichaam kan ontspannen en onze batterij wordt weer opgeladen voor een nieuwe dag. Als je dan een goede nacht hebt gehad, is het helemaal niet zo´n ramp als de wekker gaat. De kwaliteit van je slaap, (hiermee bedoelen we zowel het inslapen, als het doorslapen) is gelukkig vrij goed te beïnvloeden.

De eerste stap is natuurlijk een lekker comforabel bed! Jij wilt toch ook vol energie aan een nieuwe dag beginnen?

"Wordt
uitgerust
wakker in
jouw
perfecte
slaapkamer"

Ramtin,
slaapspecialist


Boxspring of Ledikant

Wij willen ook dat jij uitgerust aan je dag begint. Daarom geven we je graag advies bij het uitzoeken van een nieuw bed. Want heb je nu een boxspring nodig of ligt een ledikant eigenlijk ook heel erg goed?

We helpen je snel uit de droom: het ligcomfort heeft vooral te maken met het type matras. We kunnen ons voorstellen dat je op dit punt enigszins verstrikt raakt in de dekens, maar geen nood. We leggen je alles uit zonder dat het slaapverwekkend wordt.

slaapadvies-alle-boxsprings


Boxspring

Een boxspring is het toppunt van luxe. Toch is het niet alleen voor de welgestelden onder ons weggelegd, en dat maakt het juist zo leuk. Alle onderdelen van een boxspring zijn apart te verkrijgen. Zo bepaal je het uiterlijk, het comfort en de prijs helemaal zelf.


Meer over boxsprings

slaapadvies-alle-ledikanten


Ledikanten

Een ledikant bepaalt de sfeer in jouw slaapkamer. Een bed van hoogglans wit straalt orde uit, terwijl je met een houten ombouw juist wat ongerepte natuur in de slaapkamer haalt. Wat je smaak ook is, ook met een ‘gewoon’ bed kun je alle kanten op.


Meer over ledikanten

Psst,

ons advies bieden wij aan als service en is dus gratis!Topmerken

Alleen het beste is goed genoeg. Onze collectie vertegenwoordigt merken waar we trots op zijn. Caresse is tijdloos. Simba onderscheidt zich door zijn eenvoud en hoogwaardige kwaliteit. In de matrassen van Mline komen de laatste technieken en innovaties samen.

Het Equilli-matras is een matras op maat gemaakt, helemaal naar jouw behoeften. En dan hebben we het nog niet gehad over ons eigen topmerk matras: Infinity. Voor een mooie slaapkamerkast op maat bieden we onder andere onze Storage aan. Bepaal zelf de afmetingen, kleur en het materiaal.


Matrassen

Ben je op zoek naar een nieuw matras, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ons advies is om naar de behoefte van je lichaam te kijken. Met een paar simpele vragen kom je al een heel eind. Voeg daar een beetje extra comfort aan toe en je slaapt de sterren van de hemel.

Alles over matrassen

Infinity

Met Infinity by Goossens maken we het lijstje topmerken compleet. Doordat je deze boxsprings in vijf of zeven stappen - afhankelijk van het model boxspring - kunt samenstellen, is Infinity in korte tijd tot Goossens bestseller gekroond.

Ook de Consumtenbond heeft de kwaliteit van Infinity erkend. Ons Infinity 200 HR matras scoort namelijk een dikke 8,1 op ventilerend vermogen en is hiermee het best ventilerend.

Bekijk infinity


Een kast die past

Een comfort zone creëer je niet alleen door het juiste bed. Slaapkamermeubels doen de rest van het werk. Een slaapkamer is een plek van rust als het opgeruimd is. Zorg dat rondslingerende kleding voorgoed verleden tijd is door het netjes op te bergen in een kast. Dat kan een simpele opberger zijn. Of een kast op maat, waar zelfs ruimte gereserveerd is voor jouw verzameling schoenen of maatpakken

Alles over kledingkasten

Bedlinnen

Zacht, luxe en een afwerking waar je 'U' tegen zegt. Dankzij onze dekbedden en kussens lig je nooit meer in de kreukels. Beloofd.

Alles over bedlinnen