Retour melden

Mocht je niet geheel tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen het online bestelde meubel of accessoire te herroepen. Na het moment van herroeping dien je de producten binnen 14 dagen te retourneren.

Afhankelijk van de grootte van het bestelde product, kan je het zelf brengen naar het Pick up point bij ons distributiecentrum in Veghel, retour sturen via PostNL of afspreken dat wij het product bij je komen ophalen. Bekijk alle voorwaarden

De 3 retouropties:

1/3
Zelf wegbrengen - gratis

Zelf wegbrengen - gratis

Breng je artikel naar het pick up point in Veghel

 • Meld je retour telefonisch aan<br>
(+32 (0)11 494 236)
  Meld je retour telefonisch aan
  (+32 (0)11 494 236)
 • Pak je retour in
  Pak je retour in
 • Breng je pakket naar Veghel (Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel)
  Breng je pakket naar Veghel (Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel)
 • Je geld terug binnen 14 dagen <small>(na ontvangst)</small>
  Je geld terug binnen 14 dagen (na ontvangst)
2/3
Retour via PostNL - gratis

Retour via PostNL - gratis

Breng je (kleine) artikel* naar een PostNL punt *De doos is max. 100 x 70 x 58 cm | 30kg

 • Vraag telefonisch een retourlabel aan bij onze klantenservice, of gebruik het modelformulier voor herroeping
  Vraag telefonisch een retourlabel aan bij onze klantenservice, of gebruik het modelformulier voor herroeping
 • Plak het retourlabel op het pakket 
en pak je retour in
  Plak het retourlabel op het pakket en pak je retour in
 • Breng je pakket naar een PostNL punt
  Breng je pakket naar een PostNL punt
 • Je geld terug binnen 14 dagen <small>(na ontvangst)</small>
  Je geld terug binnen 14 dagen (na ontvangst)
3/3
Ophalen door Goossens - €99

Ophalen door Goossens - €99

Laat je artikel ophalen door onze bezorgers

 • Meld je retour telefonisch aan, of gebruik het modelformulier voor herroeping
  Meld je retour telefonisch aan, of gebruik het modelformulier voor herroeping
 • Maak telefonisch een ophaalafspraak
  Maak telefonisch een ophaalafspraak
 • Pak je retour in en zet klaar (op de begane grond)
  Pak je retour in en zet klaar (op de begane grond)
 • Je pakket wordt opgehaald
  Je pakket wordt opgehaald
 • Je geld terug binnen 14 dagen <small>(na ontvangst)</small>
  Je geld terug binnen 14 dagen (na ontvangst)

Zo werkt het

________

Gratis terug brengen via het distributiecentrum

Je kunt er voor kiezen om alle online bestelde meubels en accessoires gratis terug te sturen door ze zelf af te leveren in ons distributiecentrum in Veghel. Retouradres: Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel


Terug breng procedure distributiecentrum

 1. Neem telefonisch contact op met onze klantenservice: +32 (0)11 494 236.
 2. Meld je retour aan.
 3. Breng je online bestelling naar ons distributiecentrum in Veghel.
 4. Je ontvangt je geld terug nadat wij de artikelen hebben ontvangen.

adres & openingstijden pick up point

Kleine artikelen: Terugsturen via pakketdienst

Een aantal producten, zoals compacte items en woonaccessoires, verzenden wij via onze externe partner PostNL. Is jouw online bestelling bezorgd door deze pakketdienst? Dan kun je je bestelde producten gratis en eenvoudig terugsturen via PostNL. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou. Nadat je je bestelling hebt ontvangen, heb je hier 14 dagen de tijd voor.

Terug stuur procedure pakketdienst

 1. Vul het bijgevoegde modelformulier voor herroeping in, of meld je retour telefonisch via onze klantenservice. Je kunt het modelformulier voor herroeping hier downloaden.
 2. Vraag een retourlabel aan bij onze klantenservice en plak dit op het pakket. Let op: zonder dit retourlabel kun je het product niet gratis terugsturen.
 3. Geef het pakket binnen 14 dagen na ontvangst af bij een PostNL punt bij jou in de buurt.
 4. Je ontvangt je geld terug zodat we de artikelen hebben ontvangen, of zodra je hebt aangetoond de goederen terug te hebben gezonden.

Grote artikelen: Terugsturen via Goossens bezorgservice

Voor grotere meubels die online zijn besteld, bieden wij een eenvoudige retourservice aan. Onze professionele bezorgers halen het meubel namelijk thuis bij je op voor een bedrag van € 99,-.

Terug stuur procedure Goossens bezorgservice

 1. Vul het bijgevoegde retourformulier in, of meld je retour telefonisch via onze klantenservice: +32 (0)11 494 236. Je kunt het modelformulier voor herroeping hier downloaden.
 2. Er wordt een afspraak voor het ophalen van de bestelling gepland.
 3. Zet het product op de dag van ophalen zoveel mogelijk ongebruikt en in originele verpakking klaar op de begane grond, uiteraard in de originele verpakking waar mogelijk.
 4. Uiterlijk binnen 14 dagen wordt je artikel gehaald en je geld terugbetaald.

Voorwaarden & herroepingsrecht

Voorwaarden:

 • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.
 • Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
 • Indien het product in gebruik is genomen en binnen 14 dagen een gebrek ontstaan behouden we het recht op herstel.
 • Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Voorwaarde voor terugbetaling is wel dat we de producten hebben ontvangen, of dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Uitgesloten van het terugstuur-recht:

 • Gratis terugsturen geldt niet op showroommodellen die in een fysieke winkel zijn aangekocht, deze kun je zelf gratis terug brengen bij het pick up point in Veghel.
 • Op maat gemaakte artikelen.

 • Herroepingsrecht

  Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

  Gevolgen van de herroeping
  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je rekening.

  Ons retouradres
  Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel
  Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Lees meer

Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.