Goossens

Bed Nord

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

799,- 
Goossens Basic

Bed Industrial

Verkrijgbaar in diverse maten

360,- 
Goossens

Bed Verto

Verkrijgbaar in diverse maten

469,- 
Op voorraad
Goossens

Bed Bibi

Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen

839,- 
Goossens Excellent

Bed Denzo

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

883,- 
NU 15% VOORDEEL
Goossens

Bed Barcelona

Verkrijgbaar in diverse maten

699,- 

4 tips voor een warmer bed


Sommigen hebben het snel warm in bed, maar tijdens de winternachten kan het zomaar zijn dat jij...

lees meer

5 tips bij het kopen van een nieuw bed


Slapeloze nachten en uren woelen in bed tot je in slaap valt, om vervolgens wakker te worden met hevige rugklachten: tijd voor een nieuw bed! .

lees meerEen behaaglijk bed

Voor een nieuw bed ben je bij Goossens aan het juiste adres. Onze boxsprings zijn superdeluxe, maar ook onze bedden (ook wel ledikanten genoemd) liggen mega comfortabel. Ook wat uiterlijk betreft is er genoeg keus. Wil je een nieuw bed kopen, dan heb je de keuze uit de mooiste stoffen en het sterkste hout. Het secure werk van onze vakmannen zorgen ervoor dat je nog meer tijd in bed wilt doorbrengen. Ook wat lattenbodems betreft zorgen we ervoor dat je alleen het beste van het beste in huis haalt. Zoek je naar een mulitfunctionele slaapplek? Onze bedbanken zitten heerlijk en slapen nóg lekkerder. Hetzelfde geldt voor de kinder- en tienerkamers: een feestje om te spelen, lekker om in weg te dromen.

Deskundig bedden advies

Wij willen dat je uitgerust aan je dag begint. Daarom geven we je graag advies bij het uitzoeken van een nieuw bed. Want heb je nu een boxspring nodig of ligt een ledikant eigenlijk ook heel erg goed? We helpen je snel uit de droom: het ligcomfort heeft vooral te maken met het type matras. We kunnen ons voorstellen dat je op dit punt enigszins verstrikt raakt in de dekens, maar geen nood. Met onze ervaring sinds 1954 leggen we je alle uit zonder dat het slaapverwekkend wordt. 

Afspraak maken voor een deskundig slaapadvies