icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Nieuw
Goossens

Tapijt Senna

349,-
Nieuw
Goossens

Tapijt Shelly

399,-
Nieuw
Goossens Excellent

Tapijt Gaby

399,-
Nieuw
Goossens

Tapijt Jessie

299,-
Goossens

Tapijt Spira

449,-
Goossens Eco

Tapijt Assisa

499,-
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
-30%
Goossens

Tapijt Lenta rechthoekig

399,- 279,-
Goossens Basic

Tapijt Tealo

199,-
-30%
Goossens

Tapijt Sans

499,- 349,-
Goossens Eco

Tapijt Assisa

499,-
Goossens Eco

Tapijt Lancet

699,-
Goossens Eco

Tapijt Finio

599,-
Goossens Excellent

Tapijt Cordi

799,-
-20%
Goossens

Tapijt Tica

249,- 199,-
-30%
Goossens Eco

Tapijt Tivam

399,- 279,-
Goossens Excellent

Tapijt Unique

999,-
Goossens Basic

Vloerkleed Pip

199,-
Kave Home

Tapijt Maddi

445,-
Kave Home

Buitenkleed Rodhe

109,-
Goossens Basic

Tapijt Decres

199,-
Goossens Eco

Tapijt Fugo

699,-
Goossens Basic

Tapijt Liseen

179,-
Goossens Eco

Tapijt Paum

599,-
-30%
Goossens Eco

Tapijt Tivam

399,- 279,-
-20%
Goossens

Tapijt Galilee

199,- 159,-
-30%
Goossens Eco

Tapijt Geog

499,- 349,-
-30%
Goossens

Tapijt Vid

749,- 524,-

29 van 330 producten


Tapijten

Update je interieur met een mooi vloerkleed! Met zo’n vloerkleed, dat ook wel tapijt of karpet wordt genoemd, creëer je sfeer en warmte in zowel je woon- als slaapkamer. Een middelgroot vloerkleed staat prachtig in je zithoek onder je bank en salontafel. Maar denk er ook eens aan om een vloerkleed te leggen onder je eettafel.

Tapijten in alle stijlen

Om vloerkleden zitten we niet verlegen, bij ons kun je kiezen uit bijna 300 tapijten. Wij hebben diverse karpetten in allerlei kleuren, stijlen en materialen. Van vintage tot modern, hoogpolig of laagpolig, zuiver wol of katoen, je vindt altijd een vloerkleed van de beste kwaliteit dat past bij jouw interieur. Vloerkleden hebben we in de maten 170x230 tot 200x250cm. Het kan zijn dat de maat van je vloerkleed 5% afwijkt van de aangegeven maat, hij kan dus iets groter of kleiner uitvallen dan aangegeven. Dit komt omdat onze vloerkleden met de hand worden geweven. Pure ambacht dus!

Garantie op tapijten

Al onze vloerkleden zijn van de beste kwaliteit. Vertoont het vloerkleed toch een gebrek, dan kun je gebruik maken van de 2 jaar CBW garantie die wij geven bij de aanschaf van een vloerkleed. Let op: deze garantie is niet geldig op de eigenschappen van het materiaal van het vloerkleed. Afhankelijk van het materiaal kan een vloerkleed na een poos enige gebruikssporen vertonen.

Onderhoud je nieuwe tapijt

Wil je eventuele slijtage voorkomen, dan raden wij aan om je vloerkleed zo goed mogelijk te onderhouden. Stofzuig het tapijt in ieder geval 1 x per week, ook als je denkt dat het niet nodig is. Heb je huisdieren? Dan raden wij aan om de frequentie te verhogen, haren van je lieftallige beestje weten zich vaak snel te nestelen in het kleed. Ook kun je het vloerkleed af te toe draaien, zodat de plekken die meer worden belopen, niet zo hard slijten.

Daarnaast willen wij je wijzen op onze vlekgarantie. Hiervoor kun je kiezen als je een vloerkleed koopt, in de webshop of in de winkel. Met deze vlekgarantie heb je 5 jaar lang de garantie dat de vlekken in je vloerkleed verwijderd kunnen worden. Daarnaast kun je vlekken verwijderen met onze vlekkenspray Cleantex. Lees voordat je dit middel gaat gebruiken de gebruiksaanwijzing. Wrijf bijvoorbeeld nooit over de vlek, maar dep met een schone doek.

Heb je een hoogpolig vloerkleed gekocht? Draai het vloerkleed om en klop zachtjes met je vlakke hand op het kleed, zo valt de viezigheid eruit. Gebruik hiervoor geen mattenklopper!

Denk aan een anti-slip ondertapijt

Een anti-slip ondertapijt zorgt ervoor dat je vloerkleed op de juiste plaats blijft liggen. Bovendien voorkom je hiermee dat er iemand over het vloerkleed struikelt.

Koop hem online of in de winkel

In onze webshop vindt je een groot scala aan vloerkleden. Wil je de vloerkleden zelf zien en voelen, dan ben je welkom in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het zoeken naar het vloerkleed dat in jouw interieur past.

Levering tapijten

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe vloerkleed zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt. Dat begrijpen wij als geen ander, dus doet onze bezorgservice er alles aan om jouw gloednieuwe tapijt zo snel mogelijk netjes bij je te leveren. Als het gekozen vloerkleed op voorraad is in ons distributiecentrum kunnen we het tapijt zo snel mogelijk bij je bezorgen. Is de levertijd iets langer, dan moet je heel even geduld hebben.