10% voordeel C4 BE

Tapijt Rikke

170 x 230 cm | Viscose | Rikke, bordeaux rood

809,- 
10% voordeel C4 BE

Tapijt Moos

140 x 200 cm | Wol | Moos, groen 240

278,- 
10% voordeel C4 BE

Tapijt Sjock

160 x 230 | Wol | Ivoor

251,- 

Een tapijt voor elk interieur

Een mooi tapijt doet wonderen voor een interieur. Toch is het vaak lastig kiezen. Bij Goossens helpen we je graag om de juiste keuze te maken zodat jouw nieuwe tapijt perfect bij je inrichting past.


Hoogpolig versus laagpolig

Wil je een heerlijk zacht of liever toch een strak tapijt onder je voeten? Een hoogpolig tapijt straalt knusheid en warmte uit. De polen van deze kleden zijn meestal tussen de 4 en 6,5 centimeter lang en kunnen uit diversen materialen bestaan. Een laagpolig tapijt voelt door de kortere polen vaak iets stugger aan en is eenvoudig schoon te houden. Ideaal dus voor mensen met huisdieren of allergieën.

Hippe tapijten

Gaat jouw inrichting graag mee met de tijd? Spring dan terug naar de jaren ‘60 en kies voor een patchwork vloerkleed. Deze vloerkleden geven een vrolijke vintage look aan je kamer en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Hippie chic is het helemaal!


Kies voor kleur

Is de inrichting van je woning neutraal en breng je met accessoires graag kleur in je interieur? Met een geel vloerkleed heb je een goede eyecatcher te pakken en haal je het zonnetje in huis. Heb je juist knallers van muren en houd je daarom je accessoires liever rustig? Een grijs vloerkleed zorgt voor een neutrale toon in je interieur.


Tapijt kopen?

Een mooi tapijt is een investering, maar voegt minstens zoveel comfort toe aan je woongenot. Wil je een wollen tapijt of liever een van sisal? Bezoek een van onze winkels om de diverse materialen te voelen en te ontdekken welk vloerkleed het beste bij jou past. Weet je al precies wat je wilt? Bestel hem dan snel in onze webshop. 


Onderhoud tapijt

Om je tapijt goed te onderhouden is het belangrijk deze regelmatig te reinigen. Voor een optimaal resultaat raden wij aan het tapijt minimaal één keer per week te stofzuigen ondanks dat het op het oog schoon lijkt. Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen, adviseren wij om je tapijt af en toe te draaien. Om vlekken te voorkomen, kun je gebruik maken van de vlekgarantie. Met deze garantie heb je 5 jaar garantie tegen vlekken. Ook verkopen we vlekkenspray Cleantex waarmee je heel makkelijk zelf vlekken kunt verwijderen. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.