Garantie

Op alle artikelen die je bij ons koopt, ontvang je uiteraard garantie. Een product moet immers voldoen aan de redelijke verwachtingen van de consument. Daarom ontvang je standaard 2 jaar wettelijke garantie en 2 jaar Goossens garantie. Daarnaast kun je 10 jaar lang gebruik maken van onze constructiegarantie. Voor wie 10 jaar lang totaal ontzorgt wilt zijn, bieden we de Premium care service.


Goossens is CBW erkend


alles over CBW


Gratis 10 jaar constructiegarantie*
*m.u.v. Goossens Basic collectie


Meer informatie


Optioneel: 10 jaar Premium care service
inclusief vlekkengarantie


Alles over Premium care

Deze extra garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

Uitsluitingen op garantie
Niettegenstaande de bewoordingen in artikel 15.10 van de algemene voorwaarden, geldt de wettelijke garantie ook voor de in dit artikel benoemde producten. De garantie kan echter niet worden ingeroepen voor gebreken die de consument kende of had moeten kennen op het moment van afsluiten van de overeenkomst (dit kan bijvoorbeeld zijn voor krassen en/of beschadigingen op showroommodellen die de consument heeft vast kunnen stellen of waarop de consument is gewezen). De garantie kan evenmin worden ingeroepen voor goederen die op een normale wijze versleten zijn (die dus de kwaliteit en prestaties hebben geboden die voor goederen van dezelfde soort normaal zijn en die de consument redelijkerwijs mag verwachten gelet op de aard van het goed.

Voor advies omtrent product specifieke eigenschappen, neem dan even de tijd om de volgende adviespagina's te bekijken.

Producteigenschappen en gebruikstips van:

Toonzaalmodellen
Op toonzaalmodellen ontvang je 1 jaar garantie.

Klachten

Heb je een klacht over een product? Erg vervelend, dat gaat we natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Je kan klachten melden aan onze klantendienst. Bel op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur naar 0032 (0)11 - 494 226. Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.