Gratis slaapadvies door onze experts

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn, en van groot belang voor een frisse start van een nieuwe dag. Dus wil je écht uitgerust opstaan, investeer dan in een goed bed. Met alle comfort en ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft.

Bij Goossens vind je alles om je eigen slaapoase samen te stellen. Van bedden en matrassen in verschillende comforttypes tot kasten en accessoires. Wij adviseren je graag om tot de juiste keuze te komen. Dit advies bieden wij aan als service en is dus gratis.

Online matrassenwijzer

Ben jij opzoek naar een matras om in weg te dromen en die volledig voldoet aan jouw slaapwensen?

Ook online kunnen we je helpen met het kiezen van het juiste matras. Door middel van verschillende vragen te beantwoorden vind je gegarandeerd de perfecte match.Advies in de winkel

zo werkt het

Samen met de slaapexpert bepalen jullie welk slaapcomfort past bij jouw slaapwensen. We kijken hierbij allereerst naar je lichaamsbouw, zodat we het matras precies kunnen afstemmen op jouw figuur. Zo volgt het matras exact de contouren van jouw lichaam en krijg je in de juiste zones de juiste tegendruk of juist extra ondersteuning. Daarnaast stellen we vragen om je slaapvoorkeuren in kaart te brengen. Ben je een buik- rug- of zijslaper? Heb je het snel warm in bed? Zijn er allergieën of lichamelijke klachten waar we rekening mee moeten houden? Op basis hiervan stellen we een bed samen, met een bedbodem, matras en eventueel een topmatras wat precies op jouw slaapwensen is afgestemd.

Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar jouw woonstijl en welke materialen en kleuren het beste tot hun recht komen in jouw slaapkamer. Met onze ruime collectie in verschillende woonstijlen vind je altijd slaapkamermeubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Want door een luxe design te combineren met een perfect slaapcomfort, ben je verzekerd van een optimale nachtrust!

Vraag een afspraak aan

voor een persoonlijk slaapadvies

Ben je enthousiast geworden en heb jij zo’n slaapadvies nodig? Vraag dan snel een afspraak aan en zorg dat vervelende slaapproblemen straks tot het verleden behoren!

Laat je gegevens achter, dan bellen we je snel terug om je wensen te bespreken en een adviesgesprek in te plannen. Of kom vrijblijvend langs in een van onze winkels. Onze experts staan altijd voor je klaar, ook zonder afspraak.

Bekijk hier welke winkel bij jou in de buurt zit.

Wat moet ik voorbereiden?
Onze slaapexperts nemen alle zorgen uit handen en stelt je de juiste vragen om tot een goed advies te kunnen komen. Toch is het handig om gemakkelijke kleding aan te doen, zodat je goed kan proefliggen.

Voorbereidingschecklist voor een persoonlijk slaapadvies
Bepaal alvast de gewenste maatvoering én je woonstijl
Trek gemakkelijke kleding aan zodat je uitgebreid kan proefliggen
Denk vast na over jouw slaapwensen en je comforteisen

ga aan de slag met jouw moodboardBel ons

Bel met één van onze specialisten

0413 - 214 125Contactformulier

Mail naar ons
([email protected])

contactformulier


Bezoek één van onze winkels

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR

winkelsNiet op zoek naar slaapadvies?
Ontdek onze andere adviezen: