Uitschuifbare tuintafels: creëer ruimte voor iedereen

Wat is er nu beter dan borrelen met vrienden aan een stijlvolle en functionele tuintafel? Daarvoor is de uitschuifbare tuintafel de perfecte oplossing voor jou.

Uitschuifbare tuintafels

7 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Uitschuifbaar
Kave Home

Hanzel

609,-
Kave Home

Tuintafel Thianna

549,-
Kave Home

Tuintafel Canyelles

1.050,-
Kave Home

Tuintafel Canyelles

949,-
Kave Home

Tuintafel Canyelles

949,-
Kave Home

Tuintafel Galdana

1.220,-
Kave Home

Tuintafel Turqueta

2.845,-

Flexibel met een uitschuifbare tuintafel

Uitschuifbare tuintafels zijn de ideale keuze voor iedereen die van flexibiliteit houdt. Met een uitschuifbare tuintafel kun je gemakkelijk de lengte van de tafel aanpassen aan jouw behoeften. Dit betekent dat je ruimte kunt besparen als je een kleinere groep gasten hebt, maar ook de tafel kunt uitschuiven als je meer bezoek hebt. Dit maakt uitschuifbare tuintafels perfect voor zowel intieme diners als grotere tuinfeesten met vrienden en familie. De uitschuifbare tuintafel maakt het mogelijk om de tafel aan te passen aan het aantal gasten, zodat iedereen comfortabel kan zitten en genieten van de gezelligheid.

Eenvoudig te onderhouden tuintafel

Daarnaast zijn onze tuintafels gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast zijn de tafels eenvoudig te onderhouden, waardoor je meer tijd kunt besteden aan ontspannen en genieten van jouw tuin. De uitschuifbare tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor je de tafel kunt afstemmen op jouw tuinmeubilair en de look van jouw tuin.

Bestel jouw uitschuifbare tuintafel nu online of koop hem in de winkel

Wil jij in de zomer een tafel die voldoende ruimte biedt voor een heerlijk buffet met hapjes en drankjes, zodat je jouw gasten in stijl kunt verwennen. Bestel dan gemakkelijk jouw uitschuifbare tuintafel online of kom langs in een van onze winkels.