Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Elk product wordt door onze vakmensen bekeken en aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Hierdoor kunnen we je gunstige garantievoorwaarden bieden. Door onze interne kwaliteitsprocedures en hoge eisen is Goossens in staat garantievoorwaarden te verstrekken die veel verder gaan dan de CBW garantievoorwaarden.

Mijn garantie

Bij vragen over de specifieke voorwaarden die van toepassing zijn op jouw aankoop kun je ons digitale bewaarboek raadplegen. Deze ontvang je bij bestelling op het door jou opgegeven e-mailadres.

Is je vraag onbeantwoord gebleven? Neem dan contact op met de Klantenservice Tel. 011 - 494 226 of Mail: [email protected]. Zij helpen je graag verder.

Gebruik maken van garantie?

Wilt je een gebrek melden, dan kan dat snel en gemakkelijk via je Mijn Goossens account. Hier kunt je aangeven om welk product het gaat en wat het gebrek is. Ook kun je foto’s uploaden om je melding te verduidelijken. Dit geeft ons een completer beeld van het probleem en helpt ons gericht actie te ondernemen.