#GOOSSENS

happy customers delen hun Goossens interieur

Onze Happy customers zijn trots op hun Goossens interieur en hebben de foto's van hun nieuwe aanwinsten met ons gedeeld via Instagram. Omdat de plaatjes zo mooi zijn, willen wij deze graag met je delen, daarom vind je nu ook op onze website een kijkje in het interieur van onze klanten. Kijk mee en laat je inspireren!
Jouw foto op onze kanalen?

+ win 250,- shoptegoed

Heb jij ook een Goossens-meubel dat je graag met ons wilt delen?
Tag ons in je foto of gebruik #goossens en maak bovendien kans op 250,- shoptegoed. Wie weet zie je jouw foto terug op onze kanalen.

ja, ik wil kans maken!


Binnenkijken bij

Neem een kijkje binnen bij andere klanten

alle binnenkijken bij
binnenkijken bij

Joyce & Richard

Vetorecht was niet nodig

Zet een rasechte Amsterdammer bij drie powervrouwen, geef hen een nieuw huis en... de regie van het inrichten ligt in handen van de dames. Joyce Ansink (43) straalt als ze haar voordeur opendoet. ‘Kom binnen!’ Met ferme passen loopt ze haar vrijstaande nieuwbouwwoning binnen waar dochters Lynn (17) en Abby (13) languit op de bank liggen.

kijk binnen bij Joyce en Richard
binnenkijken bij

Renate

Etnisch & stoer

"Etnisch en stoer met een zwart-witte basis en houten elementen: zo omschrijft interieurstyliste Renate haar tussenwoning in Hoogeveen, waar ze sinds augustus 2020 samen met haar vriend woont.

“Ik vind het belangrijk dat de dromen in mijn leven zichtbaar zijn in mijn woning.”

kijk binnen bij renate
binnenkijken bij

Aimée en Dennie

Zwart, wit en grijs spelen de hoofdrol

Vol trots staan Aimée (27) en Dennie (29) in hun eerste huis dat ze samen kochten. In december 2019 ontving het koppel uit Almere de sleutel en na drie lange maanden van verbouwen was het eindelijk hun eigen stek. “Toen Dennie het huis op Funda liet zien, wist ik al snel: als we dit kopen, moet er flink geklust worden.”

kijk binnen bij Aimée en Dennie


Meer inspiratie