Lattenbodem accessoires

4 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Dwarsbalkenset Infinity

1-5 werkdagen in huis
149,-
Goossens

Set Onderzetpoten Infinity Potensets enkel persoon

1-5 werkdagen in huis
139,-
Goossens

Set Onderzetpoten Infinity Potensets twee persoon

1-5 werkdagen in huis
149,-
Goossens

Set Onderzetpoten Infinity Potensets

1-5 werkdagen in huis
139,-

Lattenbodem accessoires: extra stevig slapen

Of het nu gaat om het toevoegen van een dwarsbalk voor meer stabiliteit of onderpoten voor een geruisloos geheel, wij hebben de juiste lattenbodem accessoires voor jouw bed.

Dwarsbalken

Dwarsbalken worden aan het tweepersoons ledikant bevestigd voor extra stevigheid. Vervolgens kan hier de lattenbodem los op worden gelegd. Dankzij de dwarsbalken creëer je meer (verticale) ondersteuning bij de schouder en heupzone. De poothoogte van de dwarsbalken kan worden versteld, zo kan jij zelf instellen hoe hoog jouw ledikant komt te liggen.

Onderzetpoten

Onderzetpoten worden niet aan het bed bevestigd maar aan de lattenbodem. Dit betekent dat de lattenbodem vrij binnen het bed staat en het ledikant dus niet wordt belast. Dankzij de vrijstaande constructie wordt het bed hierdoor een stabiel en geruisloos geheel. Vooral bij een elektrische bodem is dit een goede keuze. De onderzetpoten zijn los voor het hoofdeind en voor het voeteneind verkrijgbaar. Afhankelijk van de grootte van het bed, tweepersoons of enkel, kan je dubbele of een enkele onderzetpoten set bestellen.

Advies nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste lattenbodem accessoires? Kom dan langs in een van onze winkels, onze slaapexperts helpen je graag verder.