Adresgegevens:

Nuenen XL - wonen & slapen
Duivendijk 4
5672 AD Nuenen

route bekijken


Openingsuren:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00 (elke zondag open)

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Plan je winkelafspraak

Heb je een vraag die je vóór je winkelbezoek graag beantwoord wilt krijgen? Stel dan je vraag gemakkelijk via ons contactformulier:

Contactformulier


Ontdek Goossens Nuenen, onze grootste inspiration store!

Beleef een compleet nieuwe woonervaring

Onze grootste inspiration store heeft in 2019 een complete metamorfose ondergaan. Het resultaat is een luxe woonwinkel met zeer uitgebreid aanbod met onze nieuwste woon- en slaapcollectie, exclusief design, de laatste woontrends en een uitgebreide collectie met woonaccessoires en servies van merken als NC, Zuiver, Dutchbone, Eleonora en Serax.

Goossens Nuenen is toonaangevend in de woon- en slaapbranche. Want naast een high-tech storeconcept met onder andere geurbeleving én het feit dat deze winkel zich - met maar liefst 14.500m2 aan wooninspiratie - de grootste inspiration store én de grootste beddenwinkel mag noemen kan je hier ook terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De volledige nieuwe brasserie met rooftopterras brasserie La Sedia maakt van je dagje woonshoppen een ware beleving.

Natuurlijk vind je bij Goossens Nuenen ook de authentieke Brabantse gezelligheid, een gastvrije sfeer met een warm welkom en een prachtig inspiratiecentrum waar vriendelijke woonexperts altijd klaar staan voor écht advies, persoonlijk afgestemd op jouw woonstijl en comforteisen. Ook voor persoonlijk slaapadvies ben je bij Goossens Nuenen aan het goede adres: door middel van een unieke slaapscan wordt bepaald welk matras het beste bij je past. Naast comfort kijken we natuurlijk ook naar het design, zodat je gehele slaapkamer een luxe upgrade krijgt! Ook het jongere publiek kan bij Goossens Nuenen terecht want sinds kort staat er een gloednieuwe collectie jeugd- en tienerkamers te pronken.Binnenkijken:


Nieuw in winkel Nuenen:
Van binnen én buiten volledig vernieuwd
High tech storeconcept
Prachtige collectie jeugd- en tienerkamers
Volledig nieuwe brasserie La Sedia
Aan onze collectie toegevoegd: Zuiver & Dutchbone


Ontmoet onze adviseurs

“Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat”

“Als woonspecialist help ik klanten bij de aankoop van hun meubels voor de woon- en eetkamer. Wat is je woonsituatie? Wat vind je mooi? Wat is je budget? Aan de hand van jouw antwoorden laat ik meubels zien die bij je passen. Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten? Dan is een goed én eerlijk advies erg belangrijk."

"Wil je hierna nog even een rondje lopen om na te denken, dat vind ik helemaal goed. Trek me maar aan mijn jasje als ik weer iets voor je kan betekenen. Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat!“

woonspecialiste

“Om je interieur persoonlijk te maken is wat lef en durf nodig”

“Je wilt het helemaal anders thuis. Maar waar begin je? Nou, bij mij. Ik ga met jou op zoek naar een interieur dat bij je past. Nadat we een rondje door de winkel hebben gelopen, weet ik wat je mooi vindt."

"Klanten zijn vaak blij verrast als ik hen de tekening van het huis met ingetekende meubels toon. Ik laat hen bijvoorbeeld zien dat een hoekbank helemaal niet in een hoek geplaatst hoeft te worden, maar vrij in de ruimte juist fantastisch staat. Om je interieur persoonlijk te maken is soms wat lef en durf nodig. Daar help ik je bij!”

interieurstylist

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

QR-codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

Bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Ontdek het assortiment van Goossens Nuenen