Woonwinkel Nuenen - XL

Dompel je onder in 14.500m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Nuenen XL - wonen & slapen
Duivendijk 4
5672 AD Nuenen

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00 ('s avonds op afspraak)
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00 (iedere zondag open)

Openingstijden Brasserie Le Sedia:
Donderdag & vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag & zondag: 10:00 - 17:30

NIET WACHTEN?

Maak een afspraak
Houd er rekening mee dat het druk kan zijn in onze winkels. Daarom adviseren we je om een (gratis) afspraak te maken.

Onze adviseurs maken alle tijd voor je vrij om je zo goed mogelijk te adviseren. Een afspraak plan je gemakkelijk online op een datum wanneer jou dat uitkomt.

Maak een afspraak
winkel-nuenen-1x2-1Y1B0860
winkel-nuenen-1x2-1

WINKEL NUENEN IS VERNIEUWD!

De XL make-over is klaar! Onze grootste inspiration store heeft een flinke metamorfose ondergaan. Niet alleen de gevel en de entree zijn aangepast, ook de slaapafdeling is vergroot waarmee we in één klap de grootste slaapwinkel van Nederland zijn geworden. Tevens is de slaapafdeling verhuisd van de tweede etage naar de eerste etage. Ook de woonwinkel is grondig aangepakt. Waan je in een oase van rust in onze relaxarea met de nieuwste collectie relaxfauteuils. Als klap op de vuurpijl tref je op de tweede etage onze exclusieve Suns tuinmeubelcollectie, servies en andere merken zoals NC, Zuiver, Dutchbone, Eleonora, Serax en Wants&Needs.

Daarnaast hebben we diverse ruimtes uitgerust met speciale geurbeleving en kun je terecht voor een heerlijke lunch in de volledige nieuwe brasserie La Sedia.

winkel-nuenen-jolanda-v2

“Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat”

“Als woonspecialist help ik klanten bij de aankoop van hun meubels voor de woon- en eetkamer. Wat is je woonsituatie? Wat vind je mooi? Wat is je budget? Aan de hand van jouw antwoorden laat ik meubels zien die bij je passen. Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten? Dan is een goed én eerlijk advies erg belangrijk."

"Wil je hierna nog even een rondje lopen om na te denken, dat vind ik helemaal goed. Trek me maar aan mijn jasje als ik weer iets voor je kan betekenen. Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat!“

woonspecialiste

handtekening-Jolanda-small
Vraag een afspraak aan

Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

Tijdelijke actie!

Onze interieuradviseurs helpen je al je woonwensen uit te laten komen met gratis 3D interieuradvies. Maak een afspraak of kom gewoon langs voor vrijblijvend advies.


maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Nuenen: