Woonwinkel Leiderdorp

Dompel je onder in 2.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Leiderdorp - wonen & slapen
Elisabethhof 30
2353 EZ Leiderdorp

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze grootste prioriteit. Om die reden hebben we de openingstijden van onze winkels tijdelijk aangepast.

Houdt deze pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder

winkel-leiderdorp-1x2_2
winkel-leiderdorp-1-1x2
winkel-leiderdorp-2x2_2

Alles over Goossens Leiderdorp

Dompel je onder in 2.000m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Leiderdorp, met een oppervlakte van 2.000 m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doen je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.

winkel-leiderdorp-2018-ellis

"Klantvriendelijkheid staat voor mij op nummer 1"

Klanten krijgen van mij altijd een heel warm welkom, klantvriendelijkheid staat voor mij echt op nummer 1. Ik ben zelf heel open en heb een goede mensenkennis, ik kan klanten dus goed aanvoelen. Je interieur samenstellen is zo persoonlijk, daarom is het ook zo belangrijk dat klanten zich bij mij op 100% hun gemak voelen. Ik help klanten dan ook graag met hun zoektocht naar een mooi nieuw interieur.

Ik vind het belangrijk dat een meubelstuk écht bij de klant past, en dat gaat verder dan de kleur en de woonstijl. Ook het comfort en het gebruiksdoel zijn hierbij hele belangrijke aspecten. Mijn ultieme doel is dan ook dat klanten de winkel met een blij gevoel verlaten en echt gevonden hebben wat bij hun past.woonspecialist

handtekening-leiderdorp-ellis


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Leiderdorp: