DE VIER WOONSTIJLEN VAN GOOSSENS


Goossens maakt een persoonlijk interieur werkelijkheid! We creëerden 4 woonstijlen met bijpassende meubelen die je in onze inspiration stores én online kan terugvinden. Omdat ons assortiment zo veel variatie biedt, kan je bij ons altijd de mooiste producten vinden om je interieur om te toveren tot een ruimte die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Mix en match de woonstijlen voor een bijzonder intrigerend interieur.De woonstijl Stijlvol Landelijk staat voor stijlvolle meubels waarbij comfort een zeer belangrijk onderdeel vormt. Solide materialen worden gemixt met natuurlijke elementen die zorgen voor een landelijke woonwereld die rust en ruimte uitstraalt.

Stijlvol Landelijk


Industrieel wonen betekent leven in open ruimtes waarin sterke constructies en ruwe materialen hét fundament zijn. The rougher, the better! Met ruige componenten en uitgesproken elementen, wordt de industriële woonstijl verwezenlijkt. Live the citylife!

urban industrieel


Woonstijl Elegant Chic staat voor luxe in al haar facetten. Klassieke ruimtes worden vervuld met stijlvolle eyecatchers en voelen hierdoor betoverend aan. Door het royale kleurgebruik en de verfijnde meubels ontstaat een glamoureuze touch.

elegant chic


Een woning die een moderne woonstijl ademt, voelt aan als een artistiek designmuseum. Meubels met kubis­tische vormen en strakke lijnen in combinatie met kunstzinnige designs die gelden als blikvanger, zorgen voor een ruimtelijke omgeving.

Modern DesignSHOP JOUW WOONSTIJL

LANDELIJKE DESIGNS

MODERNE DESIGNS

ELEGANTE DESIGNS

INDUSTRIËLE DESIGNS

SAMEN REALISEREN WE JOUW FAVORIETE WOONSTIJL

ONZE STYLISTEN GEVEN PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Vind je het mixen en matchen van meubels lastig? Dan kun je geheel gratis een afspraak maken met een van onze stylisten in een inspiration store bij jou in de buurt. Wens je juist meer technisch advies over een bepaald meubel? Dan kunnen onze gecertificeerde experts al je vragen beantwoorden.

Wij willen natuurlijk dat je interieur past bij jouw persoonlijke woonbehoeftes. Daarom hebben we belangrijke informatie op een rijtje gezet zodat je weet waar je op moet letten bij het kopen van meubels. Kijk eens op onze adviespagina’s om zeker te weten dat jij een interieur kiest dat bij jou past. Heb je alsnog een vraag hebt over een bepaald meubel, dan kun je je vraag natuurlijk ook stellen via onze live chat, wanneer je maar wilt.

Online meubeladvies