De vijf woonstijlen van Goossens

Goossens maakt een persoonlijk interieur werkelijkheid met meubels die passen bij de 5 woonstijlen die in onze inspiration stores én online te vinden zijn. Omdat we zoveel variatie bieden in ons assortiment, kun je altijd bij ons de mooiste producten vinden waarmee jij je interieur omtovert tot een ruimte die een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Mix en match voor een intrigerende variatie en creëer het interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Ben jij benieuwd welke woonstijl het beste bij jouw persoonlijkheid past? Doe de test!Stijlvol Landelijk

natuurlijk comfort

De woonstijl Stijlvol Landelijk staat voor stijlvolle meubels waarbij comfort een zeer belangrijk onderdeel vormt. Solide materialen worden gemixt met natuurlijke elementen die zorgen voor een landelijke woonwereld die rust en ruimte uitstraalt.

Stijlvol LandelijkUrban Industrieel

Live the citylife

Industrieel wonen betekent leven in open ruimtes waarin sterke constructies en ruwe materialen hét fundament zijn. The rougher, the better! Met ruige componenten en uitgesproken elementen, wordt de industriële woonstijl verwezenlijkt. Live the citylife!

urban industrieelElegant Chic

Weelderige luxe

Woonstijl Elegant Chic staat voor luxe in al haar facetten. Klassieke ruimtes worden vervuld met stijlvolle eyecatchers en voelen hierdoor betoverend aan. Door het royale kleurgebruik en de verfijnde meubels ontstaat een glamoureuze touch.

elegant chicModern Design

One of a kind

Een woning die een moderne woonstijl ademt, voelt aan als een artistiek designmuseum. Meubels met kubis­tische vormen en strakke lijnen in combinatie met kunstzinnige designs die gelden als blikvanger, zorgen voor een ruimtelijke omgeving.

Modern DesignMix & Match

INTERIEUR VOL PERSOONLIJKHEID

De woonstijl Mix & Match is het beste van alle woonstijl-werelden bij elkaar en staat ook wel bekend als eclectisch wonen. In deze woonwereld worden allerlei interieuritems verzameld en creëer je jouw eigen thuis vol persoonlijkheid. Krachtige materialen worden gemixt met zachte tonen. Alles kan én alles mag.

Mix & Match


Shop jouw woonstijl

Samen realiseren we jouw favoriete woonstijl

ONZE STYLISTEN GEVEN PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Vind je het mixen en matchen van meubels lastig? Dan kun je geheel gratis een afspraak maken met een van onze stylisten in een inspiration store bij jou in de buurt. Wens je juist meer technisch advies over een bepaald meubel? Dan kunnen onze gecertificeerde experts al je vragen beantwoorden.

Wij willen natuurlijk dat je interieur past bij jouw persoonlijke woonbehoeftes. Daarom hebben we belangrijke informatie op een rijtje gezet zodat je weet waar je op moet letten bij het kopen van meubels. Kijk eens op onze adviespagina’s om zeker te weten dat jij een interieur kiest dat bij jou past. Heb je alsnog een vraag hebt over een bepaald meubel, dan kun je je vraag natuurlijk ook stellen via onze live chat, wanneer je maar wilt.

interieuradvies