Woonwinkel Breda

Dompel je onder in 2.500m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Breda - wonen & slapen
Kruisvoort 95
4814 RX Breda

route bekijken

Contactformulier


Op afspraak geopend
Onze winkels zijn op afspraak geopend tijdens genoemde openingstijden. Wil jij graag bezoek brengen aan één van onze winkels? Dan kun je een shopafspraak van 30 minuten maken. We kijken uit naar je bezoek!

Vraag je winkelafspraak aan

Openingsuren:

Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00 (iedere zondag open)

Click & collect

Wil jij snel genieten van ultiem woongeluk? Dat kan! Tijdens de lockdown is het mogelijk om onze voorraadmeubels, showroommodellen, buitenkansjes en de op=op collectie online te bestellen én diezelfde dag op te halen bij het pick up point op desbetreffende locatie.

Meer over Click & collectALLES OVER GOOSSENS BREDA

Dompel je onder in 2.500m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Breda, met een oppervlakte van 2.500m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.Binnenkijken:

ONTMOET ONZE ADVISEURS

“Ik probeer er telkens een feestje van te maken”

“Vaak krijg ik de opmerking dat het zo gezellig is in de winkel. Dat is dan ook mijn doel: ik wil gelach horen! Het is fijn als de klanten maar ook de verkopers plezier hebben. Het enthousiasme straalt ervan af hier in Breda!

Ik probeer altijd eerst een klik met de klant te krijgen. Ik wil ze graag een goed, eerlijk en professioneel advies geven. Daarna vraag ik of ze het ‘wauw-gevoel’ hebben. Je moet bij een bank staan en denken: wauw die wil ik hebben! Waarom is dat wauw-gevoel zo belangrijk? Als de klant een wauw-gevoel heeft is het negen van de tien keer raak en gaan ze met een tevreden gevoel én een mooi Goossens meubel naar huis!”Woonspecialiste

“Een nieuwe slaapkamer uitzoeken is super leuk!"

"Maar de keuze voor een nieuw bed kan ook wat ingewikkeld zijn. Ons aanbod is immers onwijs groot. Natuurlijk wil je dat je nieuwste aanwinst er stijlvol uitziet, maar nog belangrijker is dat ie jou voorziet van optimaal comfort. Matrassen lijken qua uiterlijk allemaal op elkaar, maar van binnen zijn ze juist erg verschillend en bieden ze allemaal wat anders.

Daarom wil ik graag weten wat jouw persoonlijke wensen zijn, zodat ik die kan vertalen naar een matras waarop jij een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Iedereen slaapt anders, maar ik wil wel dat iedereen lekker slaapt.”

Esmé


Slaapspecialiste

"Klanten kunnen van mij een goed en eerlijk advies verwachten"

“Ik vind het heerlijk om als interieurstylist klanten blij te maken met een gloednieuw interieur. Iedere ruimte is anders en bovendien heeft iedere klant een andere smaak. De een verhuist binnenkort naar een nieuwbouwhuis en houdt een trendy interieur, de ander heeft zijn huis verrijkt met een aanbouw en geeft de voorkeur aan klassieke meubels. Dat vraagt om steeds weer een creatieve invulling en met de uitgebreide collectie van Goossens lukt dat altijd.

Klanten kunnen van mij een goed en eerlijk advies verwachten. Aan de hand van hun plattegrond laat ik zien wat heel goed past aan de hand van hun wensen. Maar ik probeer ook een verrassingselement toe te voegen. Sommige meubels lenen zich bijvoorbeeld heel goed om in de ruimte geplaatst te worden, in plaats van tegen een wand. Van die combinatie worden klanten heel blij.”

Sandra


Interieurstyliste

vraag een afspraak aan

en laat je adviseren

We mogen je weer op afspraak verwelkomen in onze inspiration stores. Dat betekent dat je de kwaliteit en het comfort van onze meubels dan weer zelf kunt ervaren, kleuren en materialen met eigen ogen kunt bekijken en bij ons terecht kunt voor persoonlijk slaapadvies en het testen van matrassen. We kijken uit naar je bezoek, alleen of samen met je partner.

Vraag nu jouw afspraak aan.
We streven ernaar om nog dezelfde dag (tijdens openingstijden) samen met jou een shopafspraak van 30 minuten in te plannen. De shoptijd bedraagt 30 minuten.

winkelafspraak aanvragen

qr codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Te vinden in Goossens breda: