Rotan tuinstoelen: een Ibiza stijl in eigen tuin

Ibiza-vibes in je eigen tuin creëren? Dan zijn rotan tuinstoelen niet te missen! Rotan voegt warmte én gezelligheid toe aan je tuininterieur.

Rotan tuinstoelen

9 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Hangstoel Cira

629,-
Kave Home

Hangstoel Ekaterina

329,-
Kave Home

Hangstoel Ekaterina

529,-
Kave Home

Hangstoel Cira

429,-
Kave Home

Hangstoel Cira

429,-
Kave Home

Tuinstoel Pola

245,-
Kave Home

Tuinstoel Chart

245,-
Kave Home

Tuinstoel Equal

209,-
Kave Home

Tuinstoel Xoriguer

409,-

Een en al gezelligheid in je tuin met rotan stoelen

Tover jouw tuin om tot een heerlijke plek om te vertoeven. Wat je daarvoor nodig hebt? Heerlijke tuinstoelen, een mooie tuintafel of een prachtige loungeset. Meer niet! En wat geeft je nu meer vakantiegevoel dan een Ibiza sfeer in je eigen tuin? Zeg jij ‘Ibiza’ dan denken wij natuurlijk meteen aan rotan. Dit materiaal geeft een warme uitstraling en door de gevlochten structuur voeg je écht een stukje gezelligheid toe.

Loungen, schommelen of tafelen met rotan

Het uitzoeken van nieuw tuinmeubilair is leuk, maar soms weet je even niet waar te beginnen. Ga je voor tuinstoelen die passen bij een tuintafel om lekker te kunnen eten? Of ga jij voor de kerst op de taart: een rotan hangstoel. Heerlijk om een goed boek te lezen tijdens een zonnige middag. Zie je jezelf al zitten?

Bedenk van tevoren in ieder geval goed waar je naar op zoek bent, dat maakt jouw zoektocht namelijk een stukje makkelijker!

Maak de look helemaal compleet met accessoires

Om nog even in de Ibiza-sferen te blijven: je maakt deze look helemaal af met gezellige kussens, plaids en fijne verlichting. Vooral de kleuren wit en beige passen goed in deze stijl die heel goed samengaat met het gebruik van hout(kleuren).

Leuke tafelaccessoires zoals vaasjes, kaarsen en een bloemetje doen het ook altijd goed.

Rotan tuinstoelen kopen? Bestel ze online!

Heb je de keuze kunnen maken voor jouw favoriete rotan tuinstoelen? Bestel ze dan eenvoudig online. De meeste tuinmeubels hebben we op voorraad, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe set! Benieuwd naar ons hele assortiment tuinstoelen? Bekijk het assortiment online of kom naar één van onze inspiration stores!