Woonwinkel Zevenaar

Dompel je onder in 5.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Zevenaar - wonen & slapen
Edisonstraat 56 e
6902 PK Zevenaar

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze grootste prioriteit. Om die reden hebben we de openingstijden van onze winkels tijdelijk aangepast.

Houdt deze pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder


NU MEER DAN
3.000 JUBILEUMDEALS
_____
MET KORTING TOT 50%


Ontdek de deals


winkel-zevenaar-1x2-1
winkel-zevenaar-1x2-2
winkel-zevenaar-2x2_2

Alles over Goossens Zevenaar

Dompel je onder in 5.000m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Zevenaar, met een oppervlakte van 5.000m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.

winkel-zevenaar-linda

“Ik ga net zolang door tot alle vragen van de klant zijn beantwoord”

“Veel klanten worstelen met de indeling, weten niet precies hoe ze de juiste combinaties kunnen maken of hoe ze het beste kunnen omgaan met kleur in het interieur. Ik probeer altijd een totaalplaatje te schetsen voor de klant. Hierbij adviseer ik op het gebied van styling en achterhaal ik de wensen van de klant . Door er achter te komen welk interieur het beste bij de klant past en hier de beste combinaties bij te maken vorm ik een concreet beeld van de (nieuwe) inrichting. Mijn doel is om combinaties neer te zetten waar de klant zelf niet op gekomen is.

Omdat het assortiment van Goossens zo divers is, heb ik genoeg ruimte om voor ieder wat wils te bieden. Dankzij deze verschillende producten en mogelijkheden kunnen we aan veel specifieke woonwensen voldoen. Ik ga dan ook net zolang door tot de klant helemaal tevreden is. Mensen die met een blij gezicht de deur uitlopen, geven mij een voldaan gevoel.”Interieurstyliste

handtekening-zevenaar-linda


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIESBekijk het assortiment in beddenwinkel Goossens Zevenaar: