Verstelbare lattenbodems

8 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens Excellent

Lattenbodem Interactief

1.199,-
Goossens Excellent

Lattenbodem Avvio

939,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

459,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

149,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

329,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

599,-
Goossens

Lattenbodem Premium

259,-
Goossens

Lattenbodem Premium

559,-

Bepaal zelf jouw ideale positie met een verstelbare lattenbodem

Ben jij toe aan een bed die je helemaal zelf kan verstellen naar jouw gewenste positie? Dan is een verstelbare lattenbodem wellicht iets voor jou! Verstelbare lattenbodems zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar extra comfort tijdens het slapen, vooral voor degenen die lijden aan rugpijn of andere fysieke problemen. Ze zijn ook handig voor mensen die graag in verschillende posities slapen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan elke gewenste houding. Maar als jij simpelweg comfortabel een boekje wil lezen of een film wil kijken is een verstelbare lattenbodem ook ideaal. Bij Goossens heb je de keuze uit handverstelbare lattenbodems of een elektrische lattenbodems. Beide soorten bedbodems bieden flexibiliteit en ondersteuning aan het matras, maar er zijn enkele belangrijke verschillen.

Een handverstelbare lattenbodem

Handverstelbare lattenbodems zijn lattenbodems die je met de hand kunt verstellen, meestal door middel van één of meer handgrepen of knoppen. Dit kan handig zijn als je een boek aan het lezen bent, je favoriete serie aanzet of last hebt van rugpijn. Handverstelbare lattenbodems zijn meestal goedkoper dan elektrische lattenbodems en zijn ook gemakkelijker te verplaatsen of op te bergen als ze niet worden gebruikt.

Een elektrische lattenbodem

Elektrische lattenbodems zijn lattenbodems die je met een afstandsbediening kunt verstellen. Ze zijn voorzien van een geïntegreerde motor en kunnen elektrisch worden versteld naar iedere gewenste positie. Dit kan handig zijn als je moeite hebt om de lattenbodem met de hand te verstellen of als je het liefst vanuit bed de lattenbodem verstelt. Elektrische lattenbodems zijn meestal duurder dan handverstelbare lattenbodems en kunnen ook moeilijker te verplaatsen of op te bergen zijn als ze niet worden gebruikt vanwege de geïntegreerde motor.