Meubels van de mooiste merken


Woonmerken

de mooiste woonitemsOm de beste versie van jezelf te zijn, is het belangrijk dat jij je thuis voelt. Een persoonlijk interieur, waar je de mooiste momenten beleeft en herinneringen maakt, is daarom essentieel.
Lees meer over Goossens

Shop goossens

Het Spaanse designmerk Kave Home heeft een veelzijdige collectie, onder andere industriële kasten, kleurrijke stoelen en opvallende lampen met een klassieke look.
Lees meer over Kave Home

shop kave home

Geniet jij ook zo van het buitenleven als de dagen weer langer worden en de warme zomeravonden weer in het verschiet liggen? Goossens biedt jou exclusief het assortiment tuinproducten van Kave Home aan.
Lees meer over Kave Home tuin

shop kave home tuin


Nordlux verlichting geven plezier, zijn waarachtige showstelers. Geef je interieur én exterieur – Nordlux heeft namelijk ook waanzinnige tuinverlichting - een Scandinavische look.
Lees meer over Nordlux

shop nordlux


Slaapmerken

alles voor een goede nachtrustSleepy heeft al 30 jaar ervaring in het verhogen van de kwaliteit van jouw persoonlijk slaapcomfort.
Lees meer over Sleepy

shop sleepy


Silvana staat al meer dan 30 jaar om haar populaire ondersteuning hoofdkussen met nekondersteuning.
Lees meer over Silvana

shop silvana


De items van M line worden met zorg geproduceerd en uitvoerig getest. Hierdoor is de duurzaamheid en kwaliteit van M line gegarandeerd.
Lees meer over M line

shop M LineVan luxe hoeslakens, dekbedovertrekken, sierkussen & plaids tot de mooiste hockers. Dankzij de rijke dessins en de zachte materialen voorzie je je slaapkamer van een stijlvolle...
Lees meer over Essenza

shop essenza


Een collectie waarbij luxe design en onovertreffelijk slaapcomfort perfect bij elkaar samenkomen.
Speciaal voor jou geselecteerd.
Lees meer over Briljant

shop boxspring briljant


Storage biedt net dat beetje meer: topkwaliteit én mooi design. En als je waarde hecht aan design, dan kun je het beste voor deze kast op maat kiezen.
Lees meer over Storage

shop storage

Goossens

Voor ieder wat wils

Goossens Basic

Creëer een bijzonder interieur met een betaalbaar prijskaartje, zonder in te boeten op kwaliteit of originaliteit. Goossens Basic geeft je de ruimte om trends op de voet te volgen.

shop basic

Goossens

Een uniek design dat perfect hedendaags is, maar zich ook thuis voelt in het interieur van de toekomst. Kwaliteit en comfort staan altijd voorop.

shop goossens

Goossens Excellent

Een design zoals je dat van Goossens gewend bent, met extra focus op comfort. Voor meubelen met een luxueuze uitstraling, de beste materialen en uitzonderlijke ergonomie.

shop excellent

Goossens Eco

Goossens-meubelen worden sowieso duurzaam geproduceerd, en met Goossens Eco gaan we nog een stap verder. Deze designs worden gemaakt van duurzame en gerecycleerde materialen.

shop eco