Goossens Roermond

Dompel je onder in 6.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Roermond wonen & slapen
Doctor Philipslaan 49
6042 CT Roermond

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze grootste prioriteit. Om die reden hebben we de openingstijden van onze winkels tijdelijk aangepast.

Houdt deze pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder


NU MEER DAN
3.000 JUBILEUMDEALS
_____
MET KORTING TOT 50%


Ontdek de deals


winkel-roermond-1x2-2
winkel-roermond-1x2-1
winkel-roermond-2x2-V1

Alles over Goossens Roermond

Dompel je onder in 6.000m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Roermond, met een oppervlakte van 6.000m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.

roermond-1

‘Ik zorg dat de klant producten kiest waarbij men zich thuis voelt'

Met mijn achtergrond in de interieurarchitectuur ben ik in staat om op basis van een plattegrond en foto’s, samen met de klant een ontwerp te maken en hen te adviseren in hun meubelkeuze. Hierbij staat het thuisgevoel centraal, door goed te luisteren en alle wensen in kaart te brengen zorg ik dat de meubels bij de gewenste woonstijl en type woning passen.

Mensen helpen doe ik graag, ik houd van een praatje maken en breng graag mijn enthousiasme voor producten over aan anderen.

Kirsten, woonspecialiste


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

Maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Roermond: