dierenhuid

Dierenhuiden

11 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
Goossens

Tierfell Rentier 2

199,-
Goossens

Plaid Konijnenvacht

24,-
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
Goossens

Plaid Geitenvacht

59,-
Goossens

Plaid Geitenvacht

59,-
Goossens

Dierhuid Zebra

419,-
Goossens

Plaid Konijnenvacht

24,-
Goossens

Plaid Konijnenvacht

24,-

Dierenhuiden

Zoek je een tapijt dat je interieur wat stoerder maakt? Dan is een dierenhuid zeker iets voor jou. Onze dierenhuiden geven je woning een stoer én landelijk karakter, en zijn door hun natuurlijke tinten heel makkelijk te combineren met meubelen in alle stijlen. Een koeienhuid staat mooi in de woonkamer, en de kleinere dierenhuiden kan je draperen over een fauteuil of op je eetkamerbank leggen om extra zacht te zitten.

Diverse dierenhuiden 

In onze collectie hebben we dierenhuiden in alle soorten en maten. Op zoek naar een grote dierenhuid die je onder de zetel en salontafel kunt leggen? Dan maak je een goede keuze met de huid van een koe. Zoek je juist een kleiner formaat, dan kan je kiezen voor de springbokhuid of de huid van een rendier. Daarnaast hebben we ook kleine plaids van konijnenvacht gemaakt die er leuk uitzien over een krukje. De huiden hebben diverse kleuren en patronen. Geen enkel dier is immers hetzelfde, dus ook je dierenhuid is een uniek item.  

Welke garantie krijg je op dierenhuiden?

Het kan gebeuren dat onze dierenhuiden wat haartjes verliezen. Dit is een typische eigenschap die bijna niet vermeden kan worden. Daarom kunnen we hier ook geen garantie op geven. Op andere gebreken die optreden bij je dierenhuid en die niets te maken hebben met de eigenschappen van dit tapijt, krijg je 2 jaar CBW-garantie. 

Onderhoud van je dierenhuid

Koeienhuiden blijven het langste mooi door ze te stofzuigen. Alle andere huiden kan je beter uitkloppen. Leg ze ondersteboven en klop voorzichtig met de vlakke hand op het vloerkleed. 

Tip: leg de huiden, met uitzondering van koeienhuiden, ergens neer waar er niet op gelopen wordt. Hoe vaker je over de huid loopt, hoe sneller ze immers verslijt. 

Antislip ondertapijt

Als je wilt dat de dierenhuid netjes op zijn plaats blijft liggen en je er niet over struikelt, kan je er een antislip ondertapijt onder leggen. Dit is op maat te knippen en past dus altijd onder je dierenhuid. 

Levering van je dierenhuid

De levertijd van onze dierenhuiden varieert. Hebben wij jouw gekozen dierenhuid op voorraad, dan wordt deze snel bij je thuis geleverd. Duurt het iets langer voordat de dierenhuid ons distributiecentrum bereikt, dan vragen wij je om wat meer geduld te hebben. Sommige dierenhuiden worden door Post NL bezorgd. In de check-out van onze webshop kan je zien of dit ook geldt voor jouw gekozen dierenhuid, of vraag ernaar in de winkel.