Houten loungesets: natuurlijke schoonheid en comfort in je tuin

Geef je tuin een warme en natuurlijke uitstraling met loungesets van hout en maak van jouw tuin een verlengde van je woonkamer.

Houten loungesets

18 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
-10%
Kave Home

Loungeset Portitxol

2.165,- 1.948,-
-10%
Kave Home

Loungeset Raco

2.110,- 1.899,-
Kave Home

Loungeset Sacova

3.110,-
Kave Home

Loungeset Viridis

699,-
Kave Home

Loungeset Inti - 3 delig

999,-
-20%
Kave Home

Belleny

999,- 799,-
Kave Home

Giana

445,-
Kave Home

Loungeset Viridis

1.330,-
-20%
Kave Home

Belleny

549,- 439,-
-10%
Kave Home

Loungeset Portitxol

1.220,- 1.098,-
-20%
Kave Home

Mareluz

299,- 239,-
-10%
Kave Home

Loungeset Portitxol

3.140,- 2.826,-
-10%
Kave Home

Loungeset Portitxol

1-5 werkdagen in huis
3.330,- 2.997,-
-10%
Kave Home

Loungeset Portitxol

665,- 598,-
-10%
Kave Home

Salontafel Portitxol

365,- 328,-
Kave Home

Loungeset Frares

919,-
-20%
Kave Home

Vilma

1.110,- 888,-

Een loungeset van hout is naast mooi ook duurzaam

Na een lange (werk)dag nog even genieten van de avondzon in je tuin: dan is een houten loungeset geen overbodige luxe. Nog even in de buitenlucht ontspannen en genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Houten loungemeubelen zijn niet alleen mooi om naar te kijken (want ja, het oog wil immers ook wat), maar zijn ook super comfortabel om op te zitten (of liggen, natuurlijk). Een lekker drankje erbij en genieten maar!

Bovendien zijn loungesets van hout ook duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Met de juiste zorg én het goede onderhoud kun je extra lang genieten van je tuinmeubels. Een ander fijn voordeel? Houten sets passen perfect in elke tuin door hun natuurlijke uitstraling. Dus welke woonstijl je ook hebt, er zit altijd wel een loungemeubel tussen die aansluit bij de sfeer in jouw tuin (of verlengde van je woonkamer).

Mix & match met aluminium voor een moderne uitstraling

Hou je meer van een moderne uitstraling voor in je tuin? Dan kun je loungemeubelen van hout heel goed combineren met aluminium loungesets voor die moderne touch. Aluminium is een licht en sterk materiaal dat perfect samengaat met hout. Door deze materialen met elkaar te combineren, krijg je een prachtig en modern geheel die zowel stijlvol als functioneel is.

Zo houd jij je houten loungeset het langst mooi

Om ervoor te zorgen dat je houten loungeset lang meegaat en er mooi blijft uitzien, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips om je houten loungemeubelen in topconditie te houden:

  • Reiniging: Maak je houten loungeset regelmatig schoon met een zachte borstel en een sopje van water en het juiste onderhoudsmiddel. Doe je dit op regelmatige basis (bijvoorbeeld twee keer per jaar), dan blijft je loungeset lang mooi.
  • Behandeling: Behandel je houten loungeset minstens één keer per jaar met een speciaal onderhoudsproduct voor hout. Dit helpt om het hout te beschermen tegen vocht, vuil en verkleuring.
  • Bescherming: Bescherm je houten loungemeubelen tegen de elementen door ze af te dekken met een beschermhoes wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit helpt om ze te beschermen tegen regen, sneeuw en zonlicht.

Houten loungesets kopen? Bestel ze online!

Heb je de keuze kunnen maken voor jouw favoriete houten loungeset? Bestel ze dan eenvoudig online. De meeste tuinmeubels hebben we op voorraad, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe set!