woonwinkel amsterdam

Dompel je onder in 4.000m² wooninspiratie

Adresgegevens:

Amsterdam - wonen
Johan Cruijff Boulevard 112 / 130
1101 DJ Amsterdam

route bekijken

Contactformulier

3 maart weer geopend

VRAAG JE WINKELAFSPRAAK AAN

Kom vanaf 3 maart woon- en slaapshoppen op afspraak in onze winkels. Tot die tijd zijn onze winkels alleen geopend voor het afhalen van showroommodellen en voor KvK-houders.

In onze Belgische winkels Baarle-Nassau en Peer kun je momenteel wel onze interieuritems zelf ervaren. En uiteraard kun je ook 24/7 jouw favorieten shoppen in onze webshop.

Je (online) bestellingen blijven we veilig bij je bezorgen.

winkelafspraak aanvragen

Click & collect

Wil jij snel genieten van ultiem woongeluk? Dat kan! Tijdens de lockdown is het mogelijk om onze voorraadmeubels, showroommodellen, buitenkansjes en de op=op collectie online te bestellen én diezelfde dag op te halen bij het pick up point op desbetreffende locatie.

Meer over Click & collectALLES OVER GOOSSENS AMSTERDAM - WONEN

Dompel je onder in eindeloos veel wooninspiratie

Bij Goossens Amsterdam slaag je altijd! Laat je verrassen door deze inspirerende woonwinkel waar werkelijk alles voor jouw droomhuis aanwezig is. Ontdek onze collectie en combineer de laatste woontrends met jouw woonstijl.Voor goed en eerlijk advies, of een gezellig praatje, kan je altijd terecht bij onze woonexperts. Afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen ontvang je uitgebreid antwoord op het gebied van inrichting, kleur, materiaal en comfort. De uitnodigende koffiebar zorgt ervoor dat interieurshoppen een gezellig dagje uit wordt. Ook toe aan inspiratie voor de slaapkamer? Neem dan een kijkje in onze beddenwinkel aan de overkant. Binnen de overdekte Johan Cruijff Boulevard valt van alles te beleven. Met meer dan 50 woonwinkels is dit het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! Naast de woon- en slaapwinkel van Goossens kun je hier (7 dagen per week) terecht voor alles op het gebied van wonen: van badkamers, vloeren en keukens tot kunst en decoratie.Binnenkijken:

Ontmoet onze adviseurs

“ZET DE BANK JUIST NIET TEGEN DE MUUR”

“Ik wil iemand graag enthousiast maken om te durven combineren met materialen en kleuren. Door het visueel te maken probeer ik ervoor te zorgen dat de klant het totaalplaatje voor zich ziet. Ik maak collages met verschillende kleuren en stoffen of ik loop met mensen door de winkel om de producten goed te bekijken.

Vaak willen mensen meubels tegen een muur aanzetten. Mijn tip is om juist niet de bank tegen de muur te zetten. Door de bank in het midden van de ruimte te zetten, creëer je weer andere opties en mogelijkheden.

Of iemand nu een gehele nieuwe inrichting wil, of ze hebben een vraag over welke meubels bij een bepaalde stijl passen, of ze willen de huidige bank wel behouden maar de rest van de indeling willen ze veranderen. Ik denk graag mee met de wensen en probeer een ontwerp te maken dat bij ze past!”
amsterdam-handtekeningen-lois
Slaapspecialist

“Gezamenlijk creëren we een uniek interieur”

“Ik probeer mensen altijd te verassen met mijn ideeën. Een ontwerp maken met daarin verschillende materialen, de juiste kleurencombinaties én ervoor zorgen dat de ruimte in balans en evenwicht is. Door met de klant na te denken hoe een ruimte het best kan worden benut kom ik tot een totaalplaatje.

Iedere klant heeft zijn eigen wensen. In mijn werk is het erg belangrijk deze woonwensen juist te interpreteren. Vandaar uit ga ik ontwerpen en kijken welk interieur bij de persoon past. Gezamenlijk creëren we een persoonlijk interieurplan. Juist dat maakt ieder interieur uniek!”
amsterdam-handtekeningen-jessie
Woonspecialiste

vraag een afspraak aan

en laat je adviseren

We mogen je vanaf 3 maart weer op afspraak verwelkomen in onze inspiration stores. Dat betekent dat je de kwaliteit en het comfort van onze meubels dan weer zelf kunt ervaren, kleuren en materialen met eigen ogen kunt bekijken en bij ons terecht kunt voor persoonlijk slaapadvies en het testen van matrassen. We kijken uit naar je bezoek, alleen of samen met je partner.

Vraag nu jouw afspraak aan.
We streven ernaar om nog dezelfde dag (tijdens openingstijden) samen met jou een shopafspraak van 30 minuten in te plannen. De shoptijd bedraagt 30 minuten.

winkelafspraak aanvragen

qr codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Te vinden in Goossens Amsterdam: