woonwinkel amsterdam

Dompel je onder in 4.000m² wooninspiratie

Adresgegevens:

Amsterdam - wonen
Woonmall Villa ArenA
Johan Cruijff Boulevard 112 / 130
1101 DJ Amsterdam

route bekijken

Contactformulier

Openingsuren:

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen. We kijken uit naar je bezoek!

Plan je winkelafspraakALLES OVER GOOSSENS AMSTERDAM - WONEN

Dompel je onder in eindeloos veel wooninspiratie

Bij Goossens Amsterdam slaag je altijd! Laat je verrassen door deze inspirerende woonwinkel waar werkelijk alles voor jouw droomhuis aanwezig is. Ontdek onze collectie en combineer de laatste woontrends met jouw woonstijl.Voor goed en eerlijk advies, of een gezellig praatje, kan je altijd terecht bij onze woonexperts. Afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen ontvang je uitgebreid antwoord op het gebied van inrichting, kleur, materiaal en comfort. De uitnodigende koffiebar zorgt ervoor dat interieurshoppen een gezellig dagje uit wordt. Ook toe aan inspiratie voor de slaapkamer? Neem dan een kijkje in onze beddenwinkel aan de overkant. Binnen de overdekte Johan Cruijff Boulevard valt van alles te beleven. Met meer dan 50 woonwinkels is dit het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! Naast de woon- en slaapwinkel van Goossens kun je hier (7 dagen per week) terecht voor alles op het gebied van wonen: van badkamers, vloeren en keukens tot kunst en decoratie.Binnenkijken:

Ontmoet onze adviseurs

“ZET DE BANK JUIST NIET TEGEN DE MUUR”

“Ik wil iemand graag enthousiast maken om te durven combineren met materialen en kleuren. Door het visueel te maken probeer ik ervoor te zorgen dat de klant het totaalplaatje voor zich ziet. Ik maak collages met verschillende kleuren en stoffen of ik loop met mensen door de winkel om de producten goed te bekijken.

Vaak willen mensen meubels tegen een muur aanzetten. Mijn tip is om juist niet de bank tegen de muur te zetten. Door de bank in het midden van de ruimte te zetten, creëer je weer andere opties en mogelijkheden.

Of iemand nu een gehele nieuwe inrichting wil, of ze hebben een vraag over welke meubels bij een bepaalde stijl passen, of ze willen de huidige bank wel behouden maar de rest van de indeling willen ze veranderen. Ik denk graag mee met de wensen en probeer een ontwerp te maken dat bij ze past!”
amsterdam-handtekeningen-lois
Slaapspecialist

“Gezamenlijk creëren we een uniek interieur”

“Ik probeer mensen altijd te verassen met mijn ideeën. Een ontwerp maken met daarin verschillende materialen, de juiste kleurencombinaties én ervoor zorgen dat de ruimte in balans en evenwicht is. Door met de klant na te denken hoe een ruimte het best kan worden benut kom ik tot een totaalplaatje.

Iedere klant heeft zijn eigen wensen. In mijn werk is het erg belangrijk deze woonwensen juist te interpreteren. Vandaar uit ga ik ontwerpen en kijken welk interieur bij de persoon past. Gezamenlijk creëren we een persoonlijk interieurplan. Juist dat maakt ieder interieur uniek!”
amsterdam-handtekeningen-jessie
Woonspecialiste

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

qr codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Te vinden in Goossens Amsterdam: