woonwinkel amsterdam

Dompel je onder in 4.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Amsterdam - wonen & slapen
Woonmall Villa ArenA
Johan Cruijff Boulevard 112 / 130
1101 DJ Amsterdam
(Navigatie adres: De Entree 7 - 1101 BH Amsterdam)

route bekijken

parking Dichtstbijzijnde parking: P5 en P4

Openingsuren:

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)Verder binnenkijken:

Alles over Goossens wonen & slapen in Amsterdam

Laat je zintuigen prikkelen in 4.000 m2 woon- en slaapinspiratie

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in huis, wil je graag wat comfortabeler slapen of wil je je oriënteren op de laatste woon-of slaaptrends? Onze deskundige interieuradviseurs staan voor je klaar in de Goossens Inspiration store in Villa Arena Amsterdam. Met meer dan 50 woonwinkels is dit het grootste woonwinkelcentrum van Nederland!

Op de tweede etage vind je onze Inspiration Store. Maar liefst 4.000 m2 is gevuld met gestylde settings die voorzien zijn van sfeervolle en onderscheidende woon-en slaapitems. Laat je verrassen door deze inspirerende woonwinkel waar werkelijk alles voor jouw droomhuis aanwezig is. Ontdek onze collectie en combineer de laatste woontrends met jouw woonstijl. Ook voor goed en eerlijk advies kan je terecht bij onze opgeleide interieuradviseurs. Afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen ontvang je uitgebreid antwoord op het gebied van inrichting, kleur, materiaal en comfort.

Vooral wat slapen betreft kan de juiste keuze maken nog wel eens lastig zijn. Niet bij Goossens. Dankzij de talloze bedden, boxsprings en slaapkamerkasten die in verschillende stijlen staan opgesteld, is jouw ideale slaapkamer zo gevonden. Wat comfort betreft kan je ook gerust zijn: kijkend naar jouw lichaamsvorm en specifieke slaapwensen selecteren onze slaapexperts samen met jou de juiste matras met de beste ondersteuning. Naast onze exclusieve Goossens-designs, vind je ook een uitgebreide collectie van merken zoals Kave Home, Essenza, Caresse, M Line en Silvana. In het inspiratie- en adviescentrum geven interieurstylisten graag persoonlijk advies door middel van interieurtekeningen en diverse meubelkeuzes en -opstellingen. Een lekkere koffiepauze mag natuurlijk niet ontbreken. Schuif gezellig aan in de koffiebar of de loungeruimte.

Ontmoet onze adviseurs

“ZET DE BANK JUIST NIET TEGEN DE MUUR”

“Ik wil iemand graag enthousiast maken om te durven combineren met materialen en kleuren. Door het visueel te maken probeer ik ervoor te zorgen dat de klant het totaalplaatje voor zich ziet. Ik maak collages met verschillende kleuren en stoffen of ik loop met mensen door de winkel om de producten goed te bekijken.

Vaak willen mensen meubels tegen een muur aanzetten. Mijn tip is om juist niet de bank tegen de muur te zetten. Door de bank in het midden van de ruimte te zetten, creëer je weer andere opties en mogelijkheden.

Of iemand nu een gehele nieuwe inrichting wil, of ze hebben een vraag over welke meubels bij een bepaalde stijl passen, of ze willen de huidige bank wel behouden maar de rest van de indeling willen ze veranderen. Ik denk graag mee met de wensen en probeer een ontwerp te maken dat bij ze past!”
amsterdam-handtekeningen-lois
Slaapspecialist

“Gezamenlijk creëren we een uniek interieur”

“Ik probeer mensen altijd te verassen met mijn ideeën. Een ontwerp maken met daarin verschillende materialen, de juiste kleurencombinaties én ervoor zorgen dat de ruimte in balans en evenwicht is. Door met de klant na te denken hoe een ruimte het best kan worden benut kom ik tot een totaalplaatje.

Iedere klant heeft zijn eigen wensen. In mijn werk is het erg belangrijk deze woonwensen juist te interpreteren. Vandaar uit ga ik ontwerpen en kijken welk interieur bij de persoon past. Gezamenlijk creëren we een persoonlijk interieurplan. Juist dat maakt ieder interieur uniek!”
amsterdam-handtekeningen-jessie
Woonspecialiste

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

Bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Te vinden in Goossens Amsterdam: