Een parasol, meer dan alleen schaduw

Bescherming tegen zowel zon als lichte regen en ook nog eens een echte eyecatcher in de tuin, een parasol is de ideale toevoeging voor jouw achtertuin!

Zoeken

We hebben geen resultaten gevonden op "None".

Verfijn je zoekopdracht door:

  • De zoekterm aan te passen
  • Te zoeken op merk
  • Te zoeken op productnummer

Praktisch én stijlvol: waarom een parasol onmisbaar is in de tuin

Een parasol is natuurlijk ideaal als je even lekker wilt afkoelen van de hete zon of als je sowieso van een schaduwrijke plek houdt. Maar weet je wat er nog meer fijn is aan een parasol? Je kunt er ook nog eens onder eten! Wanneer je een heerlijke barbecue of een gezellig diner hebt dan zorgt de parasol boven de tuintafel voor bescherming tegen de zon en creëert het een uitnodigende en sfeervolle omgeving. Daarnaast biedt een parasol zelfs bescherming als het lichtjes dreigt te gaan regenen. Een parasol is dus niet alleen praktisch, het kan ook een echte eyecatcher zijn in je tuin die veel sfeer en gezelligheid toevoegt. Het is net alsof je een klein vakantieoord in je eigen achtertuin hebt gecreëerd!

Buitenleven zonder zorgen

Een groot voordeel van een parasol is dat je de schaduw kunt verplaatsen. De zon draait gedurende de dag en met een parasol kun je eenvoudig de schaduw meebewegen. Zo kun je altijd lekker buiten zitten, of het nou in een heerlijke loungeset of op een mooi tuinbankje is, zonder last te hebben van de felle zonnestralen. Naast al het plezier dat je van een parasol hebt, is het ook belangrijk om de parasol goed op te bergen en onderhouden. Zorg ervoor dat je de parasol altijd op een droge plek opbergt en dat je hem schoonmaakt voordat hij opgeborgen wordt. Zo gaat de parasol een stuk langer mee en blijft hij mooi!

Parasols kopen? Bestel jouw parasol online!

Heb je de keuze kunnen maken voor jouw favoriete parasol? Bestel deze dan meteen online. De meeste parasols hebben we op voorraad, waardoor je binnen een paar dagen al kunt genieten van een heerlijk schaduw plekje in jouw tuin!