Vanaf 3 maart zijn onze winkels geopend op afspraak. Vraag je winkelafspraak vast aan of plan een online adviesgesprek.

persoonlijk 2D of 3D INTERIEURADVIES

Heb je een uitgebreide interieurvraag, bijvoorbeeld over de styling van jouw woon-, eet- of slaapkamer? Dan helpen onze professioneel opgeleide stylisten je graag met écht advies. En nu een persoonlijk adviesgesprek in onze winkels niet mogelijk is, komen zij gewoon naar jou! Want ook tijdens de lockdown creëren we ultiem woongeluk door samen met jou op zoek te gaan naar een interieur dat precies past bij jouw behoeften. Vind je het fijn om in real life advies te ontvangen, dan komt onze stylist naar jouw woning. Heel handig, want dan kan hij of zij je huis meteen met eigen ogen bekijken. Het advies wat je dan ontvangt is 2D: een plattegrond van jouw woning waarop de stylist de meubels die jij mooi vindt intekent.

Ontvang je liever 3D interieuradvies? Via videobellen kun je zowel 2D als 3D interieuradvies ontvangen. Een stylist is op dat moment in de winkel en toont je onze meubels en het uiteindelijke advies dat jij wenst via het beeldscherm. Wil je liever een advies via e-mail ontvangen? Ook dat maken wij mogelijk.

Cadeautje voor jou: normaliter kost een 2D interieuradvies aan huis 89,-, maar deze service bieden we tijdelijk helemaal gratis aan!

2D-INTERIEURADVIES

3D-INTERIEURADVIES

± 2 uur persoonlijk online advies, inclusief

Stijlonderzoek
Kleuronderzoek
Mogelijkheden bekijken in inspiration store
3D-adviestekening op maat
Waarheidsgetrouwe kleurbeleving in de ruimte
Exacte meubelmodellen van de Goossens collectie in de tekening
Visualisaties van de ruimte vanuit verschillende hoeken

149,- / Geheel gratis bij een minimale besteding van 2.500,-

Persoonlijk interieuradvies - een unieke service

Ontvang persoonlijk advies op maat door een professioneel opgeleide stylist. Krijg inzicht in de samenstelling en indeling van je interieur met een kosteloos 2D-Interieuradvies. Voor een optimale beleving van de ruimte, kleuren en inrichting bieden wij een uniek 3D-Interieuradvies voor een zeer voordelige prijs.

TIPS VOOR EEN OPTIMALE VOORBEREIDING

Voorbereidingschecklist:
Neem een plattegrond van je woning of de woonruimte mee naar de winkel, of scan deze in zodat je deze online hebt.
Maak enkele foto’s van de ruimte waar je advies over wil. Zo kan de stylist rekening houden met lichtinval of speciale elementen, zoals een open haard.
Doe alvast inspiratie op in ons magazine of op ons Pinterest account.
Voel je creativiteit opborrelen? Maak een moodboard van je favoriete items, stijlen en kleuren. 


Ga aan de slag met jouw moodboardWat als we aan 1 of 2 uur niet genoeg hebben?
We willen dat jij 100% tevreden bent. Het kan zijn dat daarvoor een extra afspraak, uiteraard kosteloos, nodig is. Die plannen wij graag voor je in.
MINI MAKE-OVER AAN HUIS

update je interieur

Met twee personen en de meest mooie accessoires - van lampen en vloerkleden tot poefjes, tafeltjes, vazen en kussens - komen we naar jou toe. Jouw interieur wordt omgetoverd tot een waarachtig tafereel waar je maximaal geniet van quality time in huis.

meer over de mini make-over


BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR

winkels