• 12-09-2019
  • Woonkamer
1533 header herfst in huis

De dagen worden korter en de temperaturen beginnen langzaam te zakken: de zomer is voorbij en de herfst staat voor de deur. Natuurlijk kan je interieur niet achterblijven. Tijd om het zomerinterieur naar de zolder te verkassen en de herfst-items te verwelkomen. Met deze drie musthaves overleef jij de herfst lekker binnen – met een leuke serie of een goed boek – op je (nieuwe) bank. 

1534 foto 2 herfst in huis

1. KIES EEN KLEUR

Eén van de belangrijkste herfst-in-huis-trends is toch wel kleur in je interieur. Deze herfst domineren de natuurlijke tinten. Vooral aardetinten doen het goed. Gebruik deze tinten als krachtige basis en vul het aan met een kleur. Deze kleur zorgt voor sfeer, kracht, gezelligheid en natuurlijk een uniek tintje. Kies daarom voor een gedurfde kleur: Eetkamerstoel Rob  in het geel of een fauteuil als eyecatcher.

1535 foto 3 herfst in huis

2. COPPER TOUCH = EEN MUST

Wil je een hele speciale herfstsfeer in huis? Kies dan voor koperen elementen. De warmte die koper uitstraalt geeft een enorm gezellige sfeer en dat is precies wat je nodig hebt tijdens gure herfstdagen. En met de winter in het vizier is een beetje koper in je interieur écht geen overbodige luxe. Kies voor een behang in deze kleur of ga voor koperen accessoires. Wil je goed uitpakken? Kies dan voor gouden bijzettafels zoals Marla, Noek of Robin en maak je interieur extra stijlvol.

1536 foto 4 herfst in huis

3. ZACHT VOOR DE VOETEN

Bij een warm interieur hoort natuurlijk een prachtig vloerkleed. Helemaal van nu zijn de Perzische vloerkleden. Het sierlijke patroon geeft een extra dimensie aan je interieur. Kies voor een variant met kleur zoals vloerkleed Chakra en combineer het met subtiele accessoires. Zo zorg je voor eenheid en tegelijkertijd rust in je woonkamer. Wil je nog nét dat beetje extra toevoegen? Match een schapenvacht met het geheel voor extra warmte. Pluspunt? Heerlijk zacht aan je voeten!

Toe aan wat extra herfst in huis? Bekijk onze favorieten!

2 Zits Suite

1.189,-
Mogelijk vanaf 899,-