• 14-11-2022
  • Media

Met de introductie van deze geurlijn, maakt Goossens het waar om nog meer zintuigen binnenshuis te prikkelen. Want naast betaalbare eyecatching meubels die comfortabel aanvoelen, kan de klant nu ook een heerlijke geur in huis ervaren. “Deze complete, sfeervolle beleving maakt dat je het liefst thuis bent. Thuis is immers de belangrijkste plek in je leven. En dus moeten we veel aandacht schenken aan het zo comfortabel mogelijk maken van je huis, zodat je jezelf er ‘eindelijk thuis’ voelt. Dat deden we al met kwalitatieve interieuritems, maar nu ook met drie aangename geuren”, aldus Geraedts.

Drie geuren uitgelicht
De geurlijn bestaat uit de geuren Zonlicht, Sterrenzee en Maneschijn. Die eerste – Zonlicht - zorgt voor een dosis positieve energie in huis. Het is de juiste balans tussen pittig fris en lieflijk bloemig mét een stevige zoethouten ondertoon en creëert een natuurlijk aroma dat uitermate geschikt is voor de woonkamer. En ook met het plezierig ruikende Sterrenzee wordt je interieur verrijkt. De overweldigende houtachtige geur met hints van hars zorgen voor vreugde, kalmte én balans. Maneschijn – de naam verraadt het al – is een rustgevende geur voor in de slaapkamer. Het kalmerende lavendel, de zoete lelie en het vleugje muskus vormen samen het ideale slaaparoma voor een perfecte nachtrust.

Thuiskomen in een betere wereld
Geraedts vervolgt: “Al jarenlang krijgen wij complimenten over onze winkelgeur, die de klant in alle inspiration stores kan ervaren tijdens een shopsessie. En na vele malen de vraag of de geur ook te koop is, kunnen we deze nu eindelijk met ‘ja’ beantwoorden.” Na een zeer zorgvuldige ontwikkeling waarin werd gestreefd naar het beste en meest duurzame resultaat, is onze herkenbare geur inmiddels vertaald naar een complete signatuur geurlijn. Alle producten binnen deze geurlijn zijn vegan, worden in Nederland gemaakt, zijn verpakt in glazen flessen en samengesteld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verkrijgbaar in stores en online
De geurlijn is inmiddels op de markt. De interieurparfums, kaarsen en geurstokjes zijn vanaf deze week verkrijgbaar in alle 22 Goossens inspiration stores. De sprays worden verkocht in 200 ml flesjes, voor kaarsen kun je kiezen uit 220 of 650 gram en de geurstokjes zijn te koop in 200 ml en 500 ml.