Koppelverkoop bij Goossens

Profiteer nu van extra voordeel en geef je interieur een update met deze voordelige zomer deals! Shop nu jouw favoriete meubel uit onze topcollectie en ontvang 10% extra korting op het 2e showroommodel. Deze korting geldt niet op het gehele bedrag bij meerdere producten.

Let op: voor showroommodellen geldt een andere verzendmethode, deze moet apart geregeld worden en kan niet met een nieuwe bestelling meegeleverd worden.


Bezoek de winkel

Ontdek onze winkels in België:

BAARLE-HERTOG

Wil je vast een afspraak maken voor persoonlijk interieuradvies, maak dan vast kennis met de woonexperts van woonwinkel Baarle-Hertog. Of bekijk online alvast de toonzaalmodellen, zodat je niet met lege handen naar huis gaat.

bekijk toonzaalmodellen

PEER

Wil je weten wat je allemaal kan verwachten? Neem dan vast een kijkje op de pagina van woonwinkel Peer en maak alvast kennis met onze woonexperts. Bekijk daarnaast ook alvast de toonzaalmodellen om een indruk te krijgen van de actuele voorraad.

bekijk toonzaalmodellen
Ontdek de collectie:


Actievoorwaarden Koppelverkoop

• De acties gelden van zondag 1 augustus t/m zondag 29 augustus
• Op reeds gekochte artikelen kan de actie niet toegepast worden
• De acties gelden zowel online als in de winkels, m.u.v. de showroommodellen. Deze worden alleen in de winkels verkocht.
• OP=OP artikelen zijn meeneem artikelen en dienen dus zelf meegenomen te worden op reeds gekochte artikelen kan de actie niet toegepast worden
• Indien het om een set prijs of gecombineerd artikel gaat geldt dit als één product.
• Goossens behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen