Witte tuinstoelen: een fijne basis voor je tuin

Geef je tuin een fijne basis met nieuwe witte tuinstoelen. Mix & match dit met kleurrijke accessoires voor een gezellige sfeer.

Witte tuinstoelen

7 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Exclusief bij Goossens
Kave Home

Tuinstoel Ania

77,99
Exclusief bij Goossens
Kave Home

Tuinstoel Morella

77,99
Exclusief bij Goossens
Kave Home

Tuinstoel Sirley

129,-
Exclusief bij Goossens
Kave Home

Tuinstoel Yeray

77,99
Exclusief bij Goossens
Kave Home

Tuinstoel Culip

175,-
Exclusief bij Goossens
Kave Home

Tuinstoel Llado

219,-
Kave Home

Tuinstoel Torreta

119,-

Heerlijk relaxen of tafelen met witte tuinstoelen

Jouw tuin is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Lekker eten met je gezin, borrelen met vrienden, familie of buurtjes of even een rustmoment in je eigen tuin: genieten! Hoe heerlijk is het om deze momenten te beleven op mooie tuinmeubels. Maar hoe kies je nu de juiste kleur stoelen, tafel of loungeset? Al eens aan de kleur wit gedacht? Wit is een fijne en rustige basis voor jouw tuin. Witte tuinstoelen geven een lichte en zomerse uitstraling aan je tuin, maar creëren ook rust en eenheid. In combinatie met grijze tuintegels en een houten tuintafel zit je in de lente of zomer helemaal goed! Witte tuinstoelen zijn ideaal voor aan je houten tuintafel, maar matchen ook goed als extra stoelen bij een loungeset. Zo creëer je, zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt, meer zitplaatsen. Of maak juist aparte zitjes als je daar ruimte voor hebt. Dan heb je meerdere ‘zithoekjes’ in je tuin; voor ieder wat wils!

Wit in de mix met kleur of hout

Om optimaal te kunnen genieten van je witte tuinstoelen, is het extra leuk om deze op te leuken met kleurrijke tuinkussens. Kies een kussen in een kleur en stijl die goed aansluit bij de rest van je tuinmeubilair en geniet extra comfort. Zo wordt jouw zithoek gegarandeerd je favoriete plekje in de tuin! Kleed daarnaast je zithoek aan met gezellige accessoires zoals verlichting, een vaasje of een plaid. Dan is jouw tuin helemaal klaar voor de fijne zomeravonden.

Witte tuinstoelen kopen? Bestel ze online!

Jouw favoriete witte tuinstoelen kunnen vinden? Bestel ze dan eenvoudig online! De meeste tuinmeubels hebben we op voorraad, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe set! Benieuwd naar ons hele assortiment tuinstoelen? Bekijk het assortiment online of kom naar één van onze inspiration stores!