hoektafels-hout

Hoektafels

16 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Hoektafel Bjarte

249,-
Goossens

Hoektafel Luuk

729,-
Mogelijk vanaf 649,-
Goossens

Hoektafel Roots

529,-
Mogelijk vanaf 499,-
Goossens

Hoektafel Max

459,-
Goossens

Hoektafel Clear

689,-
Mogelijk vanaf 659,-
Goossens

Hoektafel Santos

659,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

249,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

249,-
Goossens

Hoeksalon Saltillo

1-5 werkdagen in huis
1.499,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

249,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

279,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

279,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

279,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

279,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

249,-
Goossens

Hoektafel Bjarte

279,-

Hoektafels voor een leuk hoekje

Kijk jij graag tv met een kopje koffie of bak popcorn binnen handbereik? En heb je een ruimte naast of tussen je banken? Dan kun je ervoor kiezen om dit plekje op te vullen door er een tafel tussen te plaatsen. Hoektafels bijvoorbeeld vormen de ideale opvulling. Zo reik je gemakkelijk naar je drankje zonder dat je hoeft op te staan én heb je een extra tafel in je zithoek, handig wanneer je bezoek krijgt. En heb je nog een kaal hoekje in huis? Dan kun je ook daar een leuke hoektafel plaatsen. Je kunt makkelijk een groot woonaccessoire kwijt op deze flinke bijzettafel, zoals een mooie vaas met daarin een bos bloemen. Hallo leuk nieuw hoekje!

Hoektafels in allerlei stijlen 

Denk je erover om een hoektafel te kopen? Bij Goossens vind je hoektafels in alle soorten en maten zodat er altijd wel iets naar jouw smaak tussen zit.  Van een houten hoektafel die prachtig staat in jouw landelijke interieur tot hele slanke designs met metalen poten die de show zullen stelen in je moderne woning. 

Materialen hoektafels 

Onze hoektafels zijn vooral gemaakt van hout: eikenhout, notenhout, teakhout, noem maar op. En deze houtsoorten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Welk materiaal en bijbehorende afwerking het beste bij jou past, is afhankelijk van je leefsituatie. Wil je weten welke houten hoektafel het beste bij jouw leefsituatie past? Lees dan alles over hout. Ontdek de voor- en nadelen van de diverse houtsoorten en afwerkingen en maak weloverwogen een keuze.  

Onderhoud hoektafels

Uiteraard wil je na aankoop van je hoektafel zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe meubel. Daarom is het belangrijk om de hoektafel op de juiste manier te onderhouden. Het onderhoud is afhankelijk van de afwerking van de tafel. Lees alles over het onderhoud van jouw tafel. 

Koop je hoektafel online of kom naar de winkel 

Weet je al precies welke hoektafel je wilt? Koop hem dan online! Betaal nu 25 procent en betaal de rest pas als wanneer je hoektafel wordt bezorgd. Wil je de hoektafel die je op het oog hebt liever eerst in werkelijkheid zien? Kom dan naar één van onze winkels, daar staan ook adviseurs voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Vind de winkel bij jou in de buurt. 

Levering hoektafel

De levertijd van je meubel is afhankelijk van welke hoektafel je kiest. Een aantal hebben we op voorraad en kunnen dus snel worden bezorgd, maar soms moet je voor jouw keuze wat langer geduld hebben. Maak je gebruik van onze all-in service, dan wordt je tafel netjes door onze specialisten in elkaar gezet.