Kunstplanten

22 resultaten

Kave Home

Kunstplant Ficus

Kunstplant 60 x 150 x 60 cm

70,-
Kare Design

Kunstplant Big Monstera

175 cm | polyester | Monstera, groen

569,-
Kare Design
219,-
Kare Design

Kunstplant Fiddle Leaf

Fiddle leaf, green

79,95
Kare Design

Kunstplant Rainforest

Rainforest, green

219,-
Kare Design

Kunstplant Bamboo Tree

Bamboo tree, green

329,-
Kave Home

Kunstplant Zelena

Kunstplant 50 x 150 x 50 cm

227,-
Kave Home

Kunstplant Zelena

Kunstplant 35 x 85 x 35 cm

163,-
Kave Home

Kunstplant Zelena

Kunstplant 50 x 165 x 50 cm

248,-
Kave Home

Kunstplant Zelena

Kunstplant 14 x 17 x 14 cm

15,-
Kave Home
16,-
Kave Home
19,-
Kave Home

Kunstplant Romero

Kunstplant 25 x 23 x 25 cm

14,-
Kave Home

Kunstplant Zelena

Kunstplant 40 x 35 x 40 cm

19,-
Kave Home

Eucalipto

Kunstplant 16 x 25 x 16 cm

14,-
Kave Home

Kunstplant Banano

Kunstplant 90 x 160 x 90 cm

91,-
Kave Home

Monstera

Kunstplant 60 x 130 x 60 cm

72,-
Kave Home
10,-
Kave Home
97,-
Kave Home
25,-
Kave Home
46,-
Kave Home
29,-

Van nepplant naar prachtige kunstplant

Droom jij ook van een groene oase om je heen? Maar ontbreekt het aan groene vingers of heb je gewoon geen tijd voor het onderhoud van meerdere kamerplanten? Geen nood! Onze kunstplanten zijn zo nagemaakt dat ze levensecht lijken en je absoluut niet door heb dat het om nep planten gaat. Zo creëer je met gemak een groene, sfeervolle omgeving waar je jarenlang plezier van hebt.

Kwaliteit kunstplanten zonder gedoe

Onze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen kunnen we de kunstplanten heel natuurgetrouw na maken. Zowel de kleine kunstplantjes als de grote kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden.Het enige verschil zit ‘m in het onderhoud. Onze kunstplanten hoef je niet te snoeien, op te binden, water te geven of wat dan ook. Het enige wat gedaan moet worden is af en toe met een stofdoek of plumeau het stof van de bladeren te halen.

Kunst planten in iedere woonruimte

Het grote voordeel van kunstplanten, is dat je ze werkelijk overal kwijt kunt. Waar echte planten soms een behoorlijke eisen-lijstje hebben (niet direct in het zonlicht, in de tocht of in de buurt van de verwarming plaatsen) kan je deze mooie kunstplanten overal neerzetten. Dus ook dat donkere hoekje kan gewoon versiert worden door een mooie groene kunst kamerplant. Een ware aanvulling voor je hal, woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of toilet. Plaats een grote kunstplant op de grond als grote eyecatcher of leuk je vensterbank of dressoir op met een frisse groene kunstplant. Koop er meteen een passende bloempot bij en je hebt meteen een prachtige set voor jarenlang woongenot.

Levensechte kunstplanten kopen? Bestel ze eenvoudig online

Nepplanten online bestellen? Laat je verrassen door ons ruime assortiment aan topkwaliteit kunstgroen. De meeste modellen hebben wij op voorraad, zodat je snel kunt genieten van je groene kamergenoot. Mix & match jouw favorieten en stel een groene oase samen om jouw woonkamer om te toveren tot een groene oase.