• 22-06-2022
  • Woonkamer

1. Kies zelf jouw vorm

Het fijne van losse elementen, is dat je er alle kanten mee op kunt. Haal de designer in je naar boven en ga los met verschillende opstellingen. Heb je een flinke woonkamer en moet de bank de ruimte opvullen, denk dan groots en maak er een aanzienlijke eyecatcher van met wel 8 zitplaatsen. Woon je juist klein, dan kun je kiezen voor een wat compactere vorm zoals een tweezitter met een chaise longue. Ook voor huizen met ingewikkelde kamers is zo’n bank een fijne uitkomst, omdat het vormenspel van de bank precies op de kamer af te stemmen is. En mocht je in de toekomst verhuizen, dan kan zo’n modulaire bank heel makkelijk mee. Want ook in je nieuwe interieur kun je de bank precies passend maken, zodat ie perfect in de ruimte matcht. En dus bijdraagt aan jouw dosis woongeluk.

Ontdek alle modulaire banken

2. Grote plaatsmaker in een kleine woonkamer

Het is misschien niet de eerste keuze in een kleine woonkamer, zo’n elementenbank. Maar echt, ook daar komt zo’n bank perfect tot zijn recht. Als opvallende eyecatcher steelt ie makkelijk de show, en bovendien maakt ie de boel meteen erg knus als je hem verrijkt met de mooiste sierkussens. Heel veel meer meubels zijn er vervolgens niet nodig om die fijne sfeer in huis te creëren. Heb je wel al een grote kast in de woonkamer staan, dan kun je ook kiezen voor een wat kleinere vorm die je afwisselt met een los element. Die kun je dan gebruiken als fauteuil. Juist die gelijkheid in designs zorgt voor rust en eenheid. En met zo’n losse zitplaats heb je snel een ‘eigen’ plekje vervaardigd.

Alle fauteuils

3. Steeds een andere look in huis

Ben jij graag in de weer met het restylen van je interieur? Dan is zo’n modulaire bank dé bank voor jou. Want al die losse elementen zorgen ervoor dat je zelf helemaal los kan met jouw mini make-over. Steeds weer opnieuw, want je kunt ze namelijk heel makkelijk loskoppelen en weer aan elkaar bevestigen. Wil je de ene keer een grote loungebank met aan ieders zijde een chaise-longue, een poos later kun je kiezen voor een 3-zits bank met twee fauteuils. Kortom: de elementenbank geeft jouw woonkamer steeds weer een compleet nieuwe look. En dat is fijn voor iemand die houdt van snelle veranderingen.

Alle loungebanken

4. Veelzijdige bank die makkelijk matcht met salontafel sets

Met een modulaire bank kun je eindeloos combineren. En ook met een salontafel set kun je verschillende opstellingen maken. Extra leuk is het als je deze twee interieuritems samenvoegt en er allerlei verschillende combinaties van maakt. Vooral met feestjes is het fijn dat je de losse tafeltjes bij de (losse) elementen kunt zetten. Zo heeft iedereen een plekje in de buurt om zijn glas op te plaatsen en zijn ook de lekkere hapjes voor iedereen binnen handbereik. Twee musthave-meubels voor de ultieme gastvrouw dus!

Ontdek alle salontafel sets

Gek op de modulaire bank?

Ontdek onze favorieten

Ocean

999,-




Ontdek meer blogs

en laat je inspireren