• 03-03-2022
  • Woontrends

De woontrend van 2022: ronde fauteuils

De ronde eettafel en salontafel hebben de afgelopen jaren hun credits al verdiend. Het zijn nu juist de ronde fauteuils die – naast de ronde tafels - dé eyecatcher vormen in ieder hip interieur. En ook de banken en eetkamerstoelen in onze nieuwe collectie zijn uitgerust met een rond lijnenspel om jouw interieur te upgraden. Wij zijn fan! Waarom? Omdat ronde vormen in huis de ruimtes vervullen met warmte. Ze doorbreken namelijk de rechte lijnen van een kamer, en maakt het geheel dus zachter.

Alle ronde fauteuils

Ronde meubels vs. de landelijke woonstijl

Ronde meubels – zoals een rondgevormde loungebank - zijn een must als je houdt van een stijlvol landelijk interieur. Tel daar een warm kleurenpalet bij op en een interieur waarin je je thuis voelt komt tot leven. Aardetinten en natuurlijke elementen zetten jouw huis figuurlijk in vuur en vlam.

Ontdek alle loungebanken

Catch & match: ronde meubels in een modern interieur

Ben je juist liefhebber van een modern interieur en adoreer je grijs- en wittonen, ook dan zijn ronde meubels een musthave in huis. Juist omdat deze cirkellijnen de look & feel van jouw iconisch decor verzachten, is een less is more-interieur harstikke hartveroverend. De designs zelf zijn zo sprekend, er is niet veel meer nodig om het plaatje compleet te maken. Ervaar de kracht van eenvoud.

Alle moderne design fauteuils

Materialenmix voor meer spanning

Alleen maar ronde meubels saai en eentonig? Welnee! Door te kiezen voor allerlei verschillende materialen, voeg je ook in een interieur wat enkel bestaat uit ronde meubels, wat spanning toe. Denk aan materialen die je nu veel ziet in de interieurwereld, zoals betonlook, bouclé afgewisseld met leren details en glas. En vergeet niet wat sfeerlicht in de vorm van catchy vloerlampen plus een aaibaar tapijt voor meer zachtheid. Dat kan een rechthoekig vloerkleed zijn om de vormen wat af te wisselen, maar ook een rond vloerkleed matcht fantastisch met een ronde eettafel of ronde salontafels. It’s up to you!

Ronde vloerkleden

Go round!

Kies jouw favoriete ronde meubel

-20%

Eettafel Stone

1.389,- 1.111,-
-20%

Fauteuil Bonbon

999,- 799,-

Eetkamerstoel Mabach

719,-
Mogelijk vanaf 629,-
Ontdek meer blogs

en laat je inspireren