Een creatief interieur met de laatste trends én tijdloze eyecatchers

BINNENKIJKEN BIJ JOAN & GUUS

Vorig jaar oktober was het zo ver, een frisse start voor Joan en Guus in een nieuw appartement. Alle oude meubels werden verkocht, het was tijd voor een nieuwe plek en daar hoorden nieuwe meubels bij. Maanden voordat ze de sleutel in ontvangst konden nemen ging Joan aan de slag met het maken van een moodboard.


“Ons interieur heeft een
eigen karakter. Het is
natuurlijk en speels, met
veel oog voor detail”

Dit huis is niet zomaar een huis, het is een zorgvuldig gecreëerde weerspiegeling van de visie van Leyla en Mustafa op tijdloze schoonheid en innerlijke rust. De bouw moest twee jaar geleden nog beginnen en tegen alle trends in kozen ze destijds al voor een stijl die organisch, licht en tijdloos is. Natuurlijke kleuren en materialen vormen de basis, waarbij de focus ligt op eenvoud en elegantie. Een stijl die nooit uit de mode zal raken.

Geïnspireerd op Japandi

Het interieur is geïnspireerd op de Japandi woonstijl. Het uitgangspunt was rust en balans tussen lichte kleuren, organische vormen en natuurlijk materialen. “De reden dat we geen kleur hebben is omdat we daar op uitgekeken raken. Dus in het kader van duurzaamheid hebben we gekozen voor meubels in natuurlijke kleuren.” Voor het inrichten van alle ruimtes lieten Leyla en Mustafa zich inspireren op Pinterest, bestelden ze vele kleurstalen en bezochten ze vooral heel veel winkels. Dit viel niet mee, want wat ze voor ogen hadden was precies het tegenovergestelde van de trend op dat moment. Maar mooie dingen hebben tijd nodig en het eindresultaat was de lange zoektocht meer dan waard.

Het ultieme gevoel van thuis

Thuis is voor Leyla en Mustafal een plek om samen te zijn. “De reden waarom wij een eetkamerbank hebben gekozen is omdat ik hele fijne herinneringen heb aan mijn jeugd. Wij hadden vroeger ook een bank aan de eettafel, dus ik wilde die gezelligheid weer terug om samen knus naast elkaar te zitten.” Zo zijn ook de rest van de meubels zorgvuldig uitgekozen, om op alle plekken in huis met het hele gezin samen te kunnen zijn. “Door de kleuren en materialen om ons heen voelt het alsof we constant op vakantie zijn. Dát fijne gevoel hebben wij als we thuis zijn.”

Wonen in de stijl van Joan & Guus?

Salontafel Leonor

289,-
1-5 werkdagen in huis

Programma Iggy

719,-
Mogelijk vanaf 619,-
-50%

Counterstoel Toulouse

319,- 159,-
1-5 werkdagen in huis

Bank Ragnar

1.899,-

Woon Accessoires Velia

29,99
1-5 werkdagen in huis

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina