Warm welkom in dit sfeervolle huis

BINNENKIJKEN BIJ BRITT & NIELS

In het huis van Britt en Niels draait alles om warmte, sfeer en een vleugje luxe. Toen ze dit huis kochten, was het vanzelfsprekend dat het een plek zou worden waar warme tinten de boventoon zouden voeren. De combinatie van zwart, bruin en hout vormt de rode draad van het interieur. Het resultaat: een prachtige samensmelting die perfect bij hun persoonlijkheid past.


“Ons interieur is rustig en
neutraal, richting Japandi, maar
met subtiele zwarte accenten"

De basis van het interieur is doordacht en flexibel. De lichte vloer fungeert als het canvas waarop warm grijs, beige en natuurtinten samensmelten tot een warme en gezellige uitstraling. Dit neutrale kleurenpallet is niet zonder reden: “Ons interieur is meestal niet langer dan twee jaar hetzelfde en met deze basis is het makkelijker om dingen aan te passen en te veranderen.” Een gewoonte die ze graag in stand houden.

Thuis in balans

Wat dit huis voor Astrid en Richard echt speciaal maakt, is de balans tussen het zorgvuldig gekozen interieur en de open ruimtes. Waar strakke lijnen worden afgewisseld met organische vormen. Ze voelen zich helemaal thuis dankzij de rust die het complete plaatje uitstraalt.

Vol met Goossens parels

De meubels zijn zorgvuldig gekozen en creëren een strakke en neutrale basis. In de woonkamer straalt bank Lotte, de organische en speelse vorm nodigt uit tot gezellig samenzijn. Lotte wordt aangevuld met salontafels Enza, deze set werd gekozen door het natuurlijke materiaal in een warme kleur. Poef Arendal, met zijn ronde vorm en rijke stof, zorgt voor een speels effect en vormt een harmonieus geheel met de salontafels. Tv-meubel Vic en buffetkast Clear maken de woonkamer helemaal af. Astrid en Richard kozen deze items vanwege de strakke belijning en donkere kleur die nét niet zwart is, waardoor de houtnerf prachtig tot zijn recht komt en warmte toevoegt aan de ruimte.

Voor de eethoek viel het oog op eettafel Aaron vanwege zijn organische vorm en de warme houtkleur. De centrale poot in het midden maakt het makkelijk om met een groot gezelschap aan tafel te zitten. Eetkamerbank Tom en eetkamerstoelen Hera vormen samen een speels effect, door de afwisseling van velvet stof met geweven stof. De eetkamerbank biedt extra zitplek, waardoor gezellige diners gegarandeerd zijn!

Neutraal en flexibel, dat is hoe Astrid en Richard hun interieurstijl omschrijven. Ze laten zich inspireren door de trends van het moment en passen hun interieur daarop aan. Het interieur is altijd in beweging en straalt een kalme sfeer uit die écht als thuis aanvoelt.

Wonen in de stijl van Britt & Niels?

Buffetkast Clear

2.789,-
Mogelijk vanaf 2.539,-

Barstoel Tom

449,-
Mogelijk vanaf 359,-

Eetkamerstoel Hera

249,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 189,-
-10%

Tv Meubel Vic

1.449,- 1.304,-

Kleinmeubel Arendal

299,-
Mogelijk vanaf 259,-

Eetkamerbank Tom

1.629,-
Mogelijk vanaf 1.189,-

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina