Een duurzaam interieur

woongeluk in een mooiere wereld

Wij geloven in een mooiere wereld, voor iedere generatie. Daarom zijn wij steeds op zoek naar duurzame verbeteringen die zorgen voor ultiem woongeluk. We zijn vooruitstrevend. Onze ambitie is zelfs om in de toekomst het meest duurzame retailbedrijf in de woonbranche te zijn. Daar werken wij hard voor. Juist nu, voor later. Dit doen wij met kwalitatieve meubels die streng door ons worden gecontroleerd zodat we kunnen garanderen dat je van onze producten een leven lang geniet. Bovendien bieden we twee duurzame collecties aan: Goossens Eco én Goossens Next. Met de interieuritems uit deze innovatieve collecties ben je verzekerd van een duurzaam interieur en werk ook jij mee aan een groene én mooiere wereld.

Goossens Eco collectie

Creëer een compleet duurzaam interieur

Omdat we zelf verduurzamen, is jouw interieur vanzelfsprekend ook een stukje duurzamer. Maar daar doen we graag nog een schepje bovenop, want wij vinden het belangrijk dat jij als klant een compleet duurzaam interieur kunt vervaardigen als jij dat wenst.

Daarom hebben we een speciale Eco-collectie ontwikkeld die geproduceerd is met respect voor de aarde. Vervaardigd uit duurzame en hergebruikte materialen. Bovendien kozen we voor tijdloze designs en een uitmuntende kwaliteit: zodat je nog jarenlang geniet van je nieuwste aanwinst. Ook dat is duurzaam!

meer over de goossens eco collectie

Goossens Eco items:

-15%

Salontafel Otik

419,- 356,-
1-5 werkdagen in huis

Goossens Next

DUURZAME MEUBELS VERVAARDIGD UIT RESTMATERIALEN

De Goossens Next collectie is een next step in onze duurzaamheidsambitie. Deze meubelcollectie is namelijk vervaardigd uit Nederlandse restmaterialen. Denk aan jeans, kurk, leerresten en beton.

Deze zijn verwerkt tot een waanzinnige meubelcoatings, geheel op circulaire wijze, die nog eens bewijzen dat deze restmaterialen ook de uitmuntende kwaliteit bieden in je interieur. En omdat deze restmaterialen dicht bij huis verkrijgbaar zijn, is ook de ecologische footprint extra laag.

meer over de Goossens next collectie

Goossens Next items:

Personaliseren

Daarnaar leveren we een bijdrage aan duurzaamheid door gepersonaliseerde meubels aan te bieden. Hiermee ben je verzekerd van een meubel dat echt bij je past. Een item waar je dus extra lang van kunt genieten, omdat het helemaal aan je wensen voldoet. Bovendien voorkomen we met deze personaliseeropties overproductie. Wist je dat 70% van onze meubels gepersonaliseerd wordt?

meer over personaliserenOptimale service

Door jou te voorzien van het juiste onderhoudsadvies, verleng je ook de levensduur van jouw nieuwe meubel. Met onze eigen onderhoudsproducten blijft je nieuwste aanwinst extra lang mooi.

shop onderhoudsmiddelenDuurzaam ondernemen

Naast het feit dat we jou een duurzaam interieur kunnen bieden, voeren we ook binnen ons bedrijf allerlei verduurzamingen toe. De laatste jaren hebben er al heel wat aanpassingen plaatsgevonden, zoals het reduceren van CO2. En nog steeds maken wij bewuste keuzes om zo bij te dragen aan een duurzame toekomst voor mens en milieu.

lees hier meer over duurzaam ondernemen