Een mengelmoesje: van oud tot een knipoog klassiek

BINNENKIJKEN BIJ NOUD & THIJS

Welkom in het bijzondere thuis van Noud & Thijs. Een standaard interieur en perfect gestileerde ruimte? Zéker niet! Wij noemen het eerder een levendige uitdrukking van hun persoonlijkheden en een reis door de wereld van design. “Een kijkje in ons hoofd”, zoals Noud & Thijs het zelf noemen. Laat je inspireren door hun prachtige interieur!


“We zoeken in ons huis
echt een beetje naar
frictie en lef”

Het interieur van Noud & Thijs is een mengelmoesje van alles, maar wel met een duidelijke gedachte. De leidraad is een combinatie van ‘oud’ met een knipoog naar klassiek én verschillende culturen. Ze hebben items uit Marokko, de Franse stijl maar ook invloeden vanuit Griekenland. Dat voegen ze samen tot één geheel. “We zijn af en toe ook wel op zoek naar een beetje frictie. Het is juist wel goed dat het niet perfect afgestyled is”.

Trend Furbish

Wonen in de stijl van Ilse?

Een eclectisch interieur met lef

“Wij hebben echt een eclectische woonstijl en zijn niet bang om dingen te combineren. Ik durf wel te zeggen dat we een interieur met lef hebben”. Doordat ze ervoor kiezen om de rijkere kleuren en zwaardere texturen en materialen met elkaar te combineren, krijgt hun interieur die rijke uitstraling. Die speciale touch aan hun interieur komt voornamelijk door de keuze voor klassieke elementen, de invloeden vanuit Marokko en het gebruik van extra velvet. “We combineren alle stijlen, vormen, materialen, texturen én kleuren. Maar ik ben eigenlijk allergisch voor het woord eclectisch, omdat iedereen altijd pretendeert een eclectisch interieur te hebben, haha. Maar wij hebben het écht!”. Prints op prints, prularia bij elkaar, het mag best een beetje wringen. En wringt het te veel? Dan halen ze het ook weer weg. Het interieur is niet gedacht afgestyled en dat maakt het van hun huis een echt thuis!

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina