• 02-05-2021
  • Eengezinswoning

Velvet domineert in het interieur van dit nieuwbouwhuis

Binnenkijken bij Bisera

Bisera wenst een woning waarin een warme sfeer heerst. Een modern, klassiek interieur dat vervuld wordt met licht. Die wens ging in december in vervulling. Toen verhuisde ze naar haar nieuwbouwwoning in Hoofddorp, waar ze ultiem woongeluk ervaart.

Koop je een nieuwbouwhuis, dan mag je over álles nadenken. Dus startte Bisera met de indeling van de woning en een moodboard waarop zij de kleuren liet terugkomen die ze mooi vindt. De basis werd vervolgens snel gevormd: een klassieke visgraatvloer, warme kleuren voor op de wanden en kozijnen, stijlvolle raambekleding en een sfeervol lichtplan.

Binnenkijken bij - Bisera - 2339

Op meubeljacht

Daarna begon voor haar het leukste project: de zoektocht naar meubels die bij haar passen. Bisera: “Ik wist van te voren al wel een beetje wat ik wilde. Zo droomde ik van een grote ovale tafel met comfortabele eetkamerstoelen die bij de keuken werden betrokken, barstoeltjes voor aan het schiereiland en de perfecte loungemeubels voor een fijne leeshoek.” Maar het eerste item waar ze verliefd op werd tijdens een rondje door de inspiration store van Goossens, waren de hanglampen. “Ik viel als een blok voor deze lampen. Normaal kiezen woonshoppers eerst een tafel of hun stoelen, maar ik ben vanuit deze lampen mijn eethoek gaan samenstellen. Ik vind ze zo gaaf!”


Kleur in huis: okergele eetkamerstoelen

Kleur in huis: mooi, maar tegelijk heel spannend voor Bisera. “Als voorbereiding van het persoonlijk interieuradvies bij Goossens, vroeg ik staaltjes op van de kleur van de vloer, de kleur van de wanden en de raambekleding. Zo wist ik zeker dat ik meubels in de juiste tinten zou kiezen.” De elegante ovale tafel, die de rechthoekige lijnen in het huis doorbreekt, bleek met het warmkleurige blad een perfecte match. Evenals de okergele eetkamerstoelen die ze koos. “Gedurfd, maar ik vond dat er een kleur bij moest als tegenhanger van de grijze keuken. Deze velvet varianten passen precies in het totaalplaatje. En extra fijn: ze zitten heerlijk comfortabel, wat een must is tijdens een thuiswerkdag.”

eethoek in deze look

Binnenkijken bij - Bisera - 2337


Verliefd op velvet

Het velvet zien we vaker terug in het interieur van Bisera. Zij koos deze zachte, aaibare stof ook voor haar taupe bank in de woonkamer, de blauwe fauteuil in haar leeshoek en haar royale boxspring in de slaapkamer. “Ik vind het een heerlijke stof, het heeft namelijk geen effen structuur. Als ik er met mijn hand over heen ga, ziet het er steeds een beetje anders uit. Daarnaast vind ik het luxe en tegelijk heel sfeervol ogen, wat past bij de uitstraling van de visgraatvloer.” De meubels tonen precies Bisera’s modern klassieke woonstijl. “Velvet zorgt voor de klassieke invloeden, het lijnenspel geeft juist een moderne touch.”




Sfeervolle slaapkamer

Eenheid in haar woning vind Bisera heel belangrijk. “Ik wilde niet iedere kamer in een andere stijl. De rust moet worden behouden." Daarom werd dezelfde look in het hele huis doorgetrokken. "Daar word ik zelf namelijk erg rustig van.” Dus ook de slaapkamer moest geheel in de sfeer van de benedenverdieping worden gestyled. Het blauw fluwelen bed inclusief de nachtkastjes en de accessoires tonen opnieuw dat modern klassieke. De lijsten boven het bed versterken dat nog eens. Die laatste vond Bisera als idee op Pinterest, een perfecte match met haar moodboard en bovenal uniek. “Okergeel blijkt trouwens niet alleen dé perfecte kleur voor de eetkamerstoelen, maar ook voor de gordijnen. Ik word iedere ochtend vrolijk wakker. De zon schijnt namelijk altijd de slaapkamer in, ook als dat helemaal niet zo blijkt te zijn”, lacht ze.

Walk-in-closet, alleen dan net even anders

Ook de kledingkast op maat gevuld met pronkstukken als haar high heels én een waanzinnige make-up tafel is een ware showsteler. Alsof je je in een Hollywood romcom begeeft.

Dit is ultiem woongeluk

“Ik ben de beste versie van mezelf in dit huis. In balans, omdat mijn huis ook in balans is. Ik ervaar nu pas hoe belangrijk dat is. Mijn interieur is mijn eigen mix, en daar word ik blij van.” Dat begint al bij thuiskomst. Zodra Bisera de voordeur opent, krijgt zij een fijn gevoel. “De opvallende wandtafel met de twee stijlvolle tafellampen en de spiegel geeft aan dat ik eindelijk thuis ben."

Wonen zoals Bisera?

shop de volgende items

4 Zits Suite

1.539,-
Mogelijk vanaf 1.299,-

Plan jouw gratis interieuravies

online        in een van onze inspiration stores

#GOOSSENS

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina