• 07-11-2022
  • Stijltips

1. De chique eetkamerstoel

Afgeronde hoeken, stijlvolle armleuningen en een strakke spinpoot maken deze eetkamerstoel tot een ware eyecatcher in jouw eethoek. Met een roodbruine velvet variant voegt @onsjipenjanneke meteen warmte én kleur toe aan haar interieur. Meer fan van de Japandi stijl? Dan is een grijze (velvet) eetkamerstoel een goede keuze vond @styledbynens. @thuisweide ging voor een on trend look en koos voor haar beauty’s de off white bouclé stof. In combinatie met een velvet eetbank voelt haar eetkamer aan als een hip café. Een fijne uitvalbasis voor een koffie mét fijn leesvoer vinden wij.

Bekijk alle eetkamerstoelen met armleuning

Gek op deze stoel? Good for you! Je kunt hem namelijk helemaal zelf personaliseren. Kies uit diverse kleuren, materialen en onderstellen. En ga je voor een armleuning, of niet? Kom langs in een van onze inspiration stores en bekijk alle mogelijkheden.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Shop jouw favoriete look

-25%
Jubileumtopper

Eetkamerstoel Hera

249,- 186,-
1-5 werkdagen in huis
-25%
Jubileumtopper

Eetkamerstoel Hera

219,- 164,-
1-5 werkdagen in huis
-25%
Jubileumtopper

Eetkamerstoel Hera

189,- 141,-
1-5 werkdagen in huis

2. De houten salontafelset

Al jaren is de houten salontafelset een populair item. De eerste versie, die met het houten tafelblad, vlogen als het ware de deur uit. In combinatie met de grijze ribbank, het velvet bordeaux en het groen op de muur voegt ie sfeer en warmte toe in het huis van @huisjedrouwenerzand. Inmiddels is hebben we ook een zwarte variant aan de collectie toegevoegd, en ook die komt in diverse interieurs terug. Zo heeft @by_hilke_ haar woonkamer verrijkt met een set van drie tafeltjes, waarop zij mooie woonaccessoires kan uitstallen. De zwarte salontafel set doorbreekt eveneens de lichte tinten in het interieur van @interior_by_h. Knappe musthave!

Bekijk alle salontafelsets

Pick your favourite

Salontafel Jelle XL

249,-
1-5 werkdagen in huis

Salontafel Jelle

149,-
1-5 werkdagen in huis

3. De relaxbank

Misschien dacht je dat je naar drie verschillende banken keek, maar niets is minder waar. Het gaat om steeds dezelfde bank, maar de eigenaren @huisje.opnummer.94, @nummertjee35 en @kellyscozyhome kozen voor hun favoriete Goossens item ieder een andere stof en kleur. Hoe dat mogelijk is? Nou, met onze unieke stoffencollectie. Naast het populaire groen, grijs en beige zijn er nog meer dan 1600 keuzes mogelijk. Zo maken we een meubel dat helemaal aan jouw wensen voldoet, en voorkomen we bovendien overproductie wat bijdraagt aan een beter milieu. Win, win dus! Vraag jouw gratis stofstaal aan, of kom langs in een van onze stores voor alle mogelijkheden.

Vraag jouw gratis stofstaal aan

Welke bank vind jij het mooist?

-15%

Hoeksalon Jonas

1.699,- 1.444,-
1-5 werkdagen in huis

Black Friday deals

Extra fijn: deze drie bestsellers shop je extra goedkoop tijdens onze 30 days Black Friday

Bekijk alle Black Friday deals

Deel en maak kans op 400,- shoptegoed

Deel jouw Goossens interieur op social media en maak kans op Happy customer shoptegoed van 400 euro! Meedoen kan nog tot 4 december 2022.

Check alle ins & outs en win!




Ontdek meer blogs

en laat je inspireren