• 05-03-2024
  • Tuinmeubels

Van binnen naar buiten

De tuin is een verlengstuk van je huis en moet dus hetzelfde gevoel van luxe en comfort geven. Creëer een naadloze overgang tussen jouw woonruimte en de tuin of het balkon door gebruik te maken van dezelfde kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi buitenkleed of ga voor tuinstoelen die matchen bij jouw interieur.

ontdek onze tuinstoelen

Natuurlijke en duurzame materialen

Duurzaamheid staat centraal in de tuintrends van dit seizoen. Kies voor tuinmeubels gemaakt van natuurlijke materialen zoals duurzaam hout of gerecyclede kunststoffen. Deze materialen voegen niet alleen warmte en karakter toe, maar hebben ook een lange levensduur. Met de juiste behandeling kan een houten tuintafel jarenlang meegaan en mooi blijven. Wil je nog meer bijdragen aan het milieu? Overweeg een regenwateropvangsysteem voor het bewateren van jouw planten!

Ontdek houten tuintafels

Verticale tuinen en groene muren

Heb jij een klein balkon of weet je niet wat te doen met die lege muur? Kies voor een verticale tuin met hangplanten, klimplanten en muurbeplanting. Dit maakt het mogelijk om zelfs op een klein balkon te genieten van een prachtige groene oase. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw verticale tuin te vullen met verse kruiden of zelfs groenten en fruit. Heb jij niet zo’n groene vingers? Geniet dan van het gemak van kunstplanten! Niet van echt te onderscheiden, wél onderhoudsvrij.

shop kunstplanten
-10%
Exclusief bij Goossens

Tuinstoel Ellen

119,- 107,-
1-5 werkdagen in huis
Exclusief bij Goossens
Exclusief bij Goossens

Tuinbank Branzie

1.330,-
1-5 werkdagen in huis
Exclusief bij Goossens
Exclusief bij Goossens
Exclusief bij Goossens

Pot Celi

145,-
Exclusief bij Goossens

Tuintafel Canadell

889,-
1-5 werkdagen in huis

Een zonnig kleurenpalet is de nieuwe tuintrend

Breng kleur in jouw tuin met een fris en levendig kleurenpalet. Denk aan pastelkleuren zoals lichtgeel, zachtroze en mintgroen. Zo krijgen harde materialen een zachte uitstraling. Kleed jouw loungeset bijvoorbeeld aan met mooie sierkussens of een lekker plaid met een opvallende print. Bloempotten in vrolijke kleuren, vormen en materialen zijn ook een must voor in jouw tuin. Accessoires toveren jouw buitenruimte om tot een kleurrijk paradijs.

Sfeervolle tuinaccessoires

De finishing touch

Sfeervolle verlichting vormt de finishing touch van jouw buitenparadijs. Kies voor warme verlichting die jouw tuin transformeert zodra de zon ondergaat. Denk aan een mooie lantaarn of een draagbare tafellamp, zo ben je niet gebonden aan stroom en kun jij overal een lichtje laten schijnen. Of je nu een grote tuin of klein balkon hebt, verlichting is een geweldige manier om jouw buitenruimte op te fleuren en om er het hele jaar door van te genieten.

Shop alle buitenverlichting
Blog - tuintrends - foto 3 - desktop




Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs