• 07-03-2024
  • Stijltips

Verdwijntruc

Begin jouw voorjaarsschoonmaak met stap één, jouw huis opruimen. Het opruimen van overbodige spullen zorgt ervoor dat jouw huis direct rustiger oogt. Een opgeruimd huis geeft je ook de mogelijkheid om je meubels beter tot hun recht te laten komen. Denk aan handige opbergoplossingen, zoals mooie kasten en opbergboxen, om een opgeruimde sfeer te creëren. Zo houd je jouw interieur georganiseerd en klaar voor het nieuwe seizoen. Je weet wat ze zeggen: opgeruimd huis, opgeruimd hoofd!

ontdek onze opbergkasten

Een stralend huis

De volgende stap is natuurlijk het huis schoonmaken. Eerst stof je alles af voordat je met een sopje grondig aan het poetsen gaat. Maak gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen om jouw meubels te laten stralen. De vloer komt als laatste aan de beurt, stofzuig alles grondig en vergeet de moeilijke hoekjes niet! Daarna is de vloer klaar om gedweild te worden. Vergeet vooral je gordijnen, kussens en tapijten niet. Wanneer je gordijnen dan toch in de wasmachine zitten, heb je meteen geen excuus meer om je ramen te lappen! Een schoon interieur, daar wordt toch iedereen blij van?

Zo goed als nieuw

Wij begrijpen dat jouw meubels belangrijk zijn voor de uitstraling van jouw interieur. Geef deze daarom de aandacht die ze verdienen! Afhankelijk van het materiaal van je meubels, gebruik je de juiste onderhoudsmiddelen om ze in topconditie te houden. Wij hebben de juiste onderhoudsmiddelen voor elk materiaal, die zorgen voor jarenlang woonplezier.

Vind hier de perfecte onderhoudsmiddelen
Nieuw

Kleinmeubel Klaver Vier

249,-
1-5 werkdagen in huis

Opbergkast Barcelona

1.399,-
1-5 werkdagen in huis

Groen in huis

Bij een voorjaarsschoonmaak horen nieuwe bloemen en planten! Met planten in jouw interieur breng je de natuur naar binnen. Niet alleen zorgen ze voor mooie aankleding, maar ze dragen ook bij aan een gezonde en frisse atmosfeer in huis. Planten werken namelijk luchtzuiverend! Kies planten die passen bij jouw interieur en zorg voor voldoende daglicht. Weinig daglicht maar toch graag groen in huis? Dan zijn kunstplanten natuurlijk een mooie optie!

shop alle kunstplanten

Finishing touch

Last but not least. Beloon jezelf met een nieuwe eyecatcher! Kies een mooi kunstwerk, een design lamp of een uniek accessoire. Zo geef je jouw interieur een persoonlijke touch.

bekijk alle woonaccessoires
Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs