Alles over het onderhoud van meubels

Daar staat ie dan, je nieuwe meubel. En daar wil jij natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Denk er dan wel aan om je meubel zo nu en dan wat aandacht te geven. Want het meubel waar je zo van houdt, blijft met het juiste onderhoud nog langer mooi.

Of het nu om leren meubels, stoffen meubels, houten meubels of meubels van een ander materiaal gaat, voor iedere materiaalsoort hebben wij het juiste onderhoudsproduct in huis. Met het volgen van de gebruiksaanwijzing is het meubelonderhoud een fluitje van een cent.

"Goossens biedt onderhoudsmiddelen voor je meubels aan, zoals: bijwerkstiften, lakstiften,
vlekkenspray, reinigingsdoeken, woodcleaner, antiekwas en nog veel meer."

interieurstylistOnderhoud van vloerkleden
Vloerkleden maken je huis knus. Je zithoek, eethoek en ook je slaapkamer worden een stuk gezelliger als je er een vloerkleed plaatst. Wat je wel moet weten, is dat je je vloerkleed minimaal een keer per week moet stofzuigen, ook al lijkt je karpet op het oog schoon. Een vloerkleed is namelijk extra gevoelig voor stof en bijvoorbeeld voor de haren van je huisdier.

alle vloerkleden

Onderhoud van matrassen
Je slaapt zo’n 8 tot 10 jaar op een matras voordat hij toe is aan vervanging. Dat is best een behoorlijke poos. Om je matras al die tijd lekker fris te houden, hebben wij een aantal tips voor je. Wij vertellen je hoe je je matras het beste kunt onderhouden.

meer over matrasonderhoud

Onderhoud van topmatrassen
Een topmatras zorgt voor een langere levensduur van je matras. Maar om je topmatras zo lang mogelijk fris te houden, moet je ook je topper wat aandacht geven. Onderhoud je topmatras op de juiste manier en ook de levensduur van dit matras wordt verlengd naar 8 tot 10 jaar. Je haalt het beste uit je nachtrust door het beste uit je matras en topmatras te halen.

meer over topmatrasonderhoud