• 28-04-2020
  • Stijltips

De hoogte in met een open kast

Heb je een lange muur, dan kun je het beste de hoogte in. Zo creëer je een splitsing in de ruimte. Een hoge open kast gemaakt van metaal is daar perfect voor. Door dit materiaal én de open vakken oogt de kast ruimtelijk waardoor ie een perfecte eyecatcher is in een minimalistisch industrieel interieur. De Aziatische touch voeg je daarna toe met accessoires die zijn gemaakt van mangohout en teak: een waanzinnige houtsoort uit dat gedeelte van de wereld.

Ontdek alle open kasten

Ook kun je kiezen voor een dressoir of sidetable met daarboven een groot schilderij. Tip: hang de wanddecoratie half boven je dressoir en decoreer de andere 'helft' met kandelaars, ornamenten of andere woonaccessoires. Zo heb je meer ruimte 'opgevuld'.

Bekijk alle woonaccessoires

Plantenstandaards als statement

De wand knapt ook waanzinnig op van twee prachtige zuilen of plantenstandaards, die je aan beide kanten van de televisie plaatst. Plaats hier een mooie grote pot op met een volle, exotische plant. Een prachtig statement in je interieur. Stylingtip: laat het hout van de standaards terugkomen in andere meubels in het huis en creëer zo een eenheid in je interieur. Salontafels met een tafelblad van mangohout of teak zorgen voor evenwicht.

Bekijk alle plantenstandaards

Fijne match: hangelement en tv-meubel

In plaats van een hoge kast, kun je ook moderne hangelementen ophangen, het liefst matchen deze ook perfect bij je tv-meubel zodat je ruimte rust en ruimte uitstraalt. Onze float-collectie is precies wat jij wilt om die lange muur een fantastische upgrade te geven. We hebben een 3D-ontwerp gemaakt waardoor het visueel wordt voor je.

Goossens Float-collectie

Q&A

Stel jouw woonvraag

Een woning en slaapkamer inrichten is niet altijd even makkelijk. Daarom houden we iedere zondag een Q&A op onze stories, om jou verder op weg te helpen. Kan jij wel een dosis interieuradvies gebruiken? Stel je vraag via ons Instagram-account, of plan een adviesgesprek in de winkel. Het beste van de Q&A delen we vervolgens in ons blogoverzicht.

Plan een adviesgesprek

Ontdek meer blogs

EN LAAT JE INSPIREREN