• 07-09-2022
  • Stijltips

1. De ronde fauteuil

We hebben het al vaker gezegd: de ronde fauteuil is een must in jouw interieur. Ook voor een najaarslook, want ronde vormen in huis voegen warmte toe. Bovendien is er geen meubel waarin je liever wilt plaatsnemen voor een dosis me-time, want het comfort is subliem. Ideaal nu jouw zenmomentjes – die je uiteraard persoonlijk invult – zich vooral weer binnenshuis af gaan spelen. Met een mooie staande lamp, een zacht vloerkleed en een fijne bijzettafel voor jouw benodigdheden, is jouw nieuwe najaarsspot in huis een feit.

Ontdek alle ronde fauteuils

Fauteuil Terra

799,-
Mogelijk vanaf 599,-

Fauteuil Terra

699,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 599,-

2. De zwarte vakkenkast

Je interieur is pas najaarsproof met een zwarte eyecatcher in huis. Groot fan zijn wij – en ook onze happy customers - nog steeds van de zwarte vakkenkast. Juist omdat ie zo lekker tijdloos is én helemaal van jou wordt als je er jouw persoonlijke favorieten in tentoonstelt. Die bijzondere familiefoto, het souvenirtje dat je weer meeneemt naar die uitzonderlijke vakantie… Stylingtips nodig? Die somden we al eerder voor je op.

Ontdek de stylingtips

3. De betonlook tafel

Trendalert! De interieurverrassing van dit jaar is toch wel de betonlook eettafel. Een populair item dat als stoer element in je eethoek prijkt, maar tegelijk stijlvol is als je er velvet eetkamerstoelen aan schuift. Een steengoede essential voor op je wishlist.

Eettafel Stone

1.489,-
1-5 werkdagen in huis

4. De grijze hoekbank

De grijze hoekbank is a never ending lovestory. Het item werd jaren geleden al een populaire musthave en maakt anno vandaag nog steeds van ieder interieur een fijn thuis. Juist omdat ie zo lekker blendt in allerlei kleurdomeinen, past zo’n grijze topper altijd. In ons assortiment vind je verschillende exemplaren, van all time favourites tot zelfs een waanzinnige relaxbank die je elektrisch kunt verstellen.

Alle grijze hoekbanken

Bank Princess

2.999,-
Mogelijk vanaf 2.699,-
OP=OP

Hoeksalon Latino

1.799,-
1-5 werkdagen in huis




Ontdek meer blogs

en laat je inspireren