• 19-04-2021
  • Tuinmeubels

Natuurlijke materialen

De Ibiza stijl ademt natuurlijke materialen en ruwe structuren. Warme houten tinten in overvloed, onafgewerkte terracotta potten gevuld met pampastakken en veel textiel in luchtig gehaakte patronen. Kies het liefst zoveel mogelijk organische vormen, zoals we de ronde vloeiende lijnen uit het Scandinavisch interieur kennen. Dit maakt jouw zomerterras namelijk extra luchtig, precies zoals de zomer bedoeld is. Plaats bij je tuinbank een set ronde houten salontafels met daaronder een licht geprint buitenkleed en combineer deze met een ronde tuintafel inclusief uniek gevormde houten tuinstoelen. Mét een kek roze zitje. Deze Scandinavische tuinset mixt prachtig in jouw gehele Ibiza melange. En omdat voor de bohemian stijl geldt ‘more is more’, plaats je hieronder een mooi rond vloerkleed.

Bekijk alle tuinbanken

Wood works

Wood works, ook in de vorm van rotan meubels. Denk aan een fijne hangstoel inclusief schapenvachtje, een loungestoel of andere accessoires zoals grote manden. Ontdek alle rotan items.

Rotan stoelen

Hout in combinatie met veel groen

Wil je verder gaan dan alleen je meubels, dan is een mooie houten vlonder in de tuin met daarbij sfeervolle buitenlampen in combinatie met veel groene planten en struiken een prima basis voor jouw bohemian tuinlook. Of denk eens out of the box en timmer tegen de muur een aantal houten planken die dienen als achtergrond van jouw Ibiza decor.

Pastelkleuren en prints

Onmisbaar in dit plaatje zijn de sierkussens. En die mogen gerust voorzien zijn van exotische prints, opvallende texturenmixen en in diverse kleuren. Gehaakt, met franjes…. In groen, roze of oranje. Die tinten mogen lekker fel zijn, maar wens je meer rust, dan staan deze kleuren in pastel ook prachtig. Pick your favorite(s)!

Ontdek alle sierkussens

Multifunctionele poef

Een fijne eyecatcher en bovendien heel praktisch: een gehaakte poef. Deze kan fungeren als extra zitplaats, als bijzettafeltje of als voetenbankje om lekker te loungen.

Alle poefs

Design als tegenhanger

Een statement piece in jouw Ibiza tuin is een mintgroene design tuinset, gemaakt van aluminium. Een simplicity design geïnspireerd op Scandinavische invloeden, wat dus wederom waanzinnig matcht bij alle andere houten elementen die jouw tuinterras verrijken. Evenals de gekleurde vaasjes. Na een duik in het zwembad is het heerlijk vertoeven in de zon op de cirkelgevormde tuinstoelen.

Ontdek meer tuinstoelen

Een comfortabel ligbed

Extra comfort? Je kunt natuurlijk ook een stijlvol ligbed bij het zwembad plaatsen. Een houten variant mengt zich perfect in de rest van de setting. Let the summer begin!

Alle ligbedden

Geef jouw tuin een bohemian boost

met deze Ibiza items

Exclusief bij Goossens
-10%
Exclusief bij Goossens

Tuinstoel Sheryl

240,- 216,-
Exclusief bij Goossens

Pot Karlina

89,99
Exclusief bij Goossens

Pot Luigina

109,-

Onderhoud houten tuinmeubels

Wil jij je houten tuinmeubels goed onderhouden? Dan heb je daar natuurlijk wel de juiste onderhoudsproducten voor nodig. Met de juiste bescherming en verzorging, beleef jij nog langer plezier van jouw nieuwe tuinterras.

Ontdek meer wooninspiratie

Lees deze blogs