• 13-07-2020
  • Eetkamer

1. Eetkamerstoel Rob

Retro is hot! En daar is de populaire eetkamerstoel Rob het bewijs van. Deze stoel heeft namelijk een waanzinnige art deco look die ons terug brengt naar de seventies, maar uiteraard het comfort biedt zoals we die nu kennen. Vooral de okergele variant maakt jouw eethoek tot een feestje want hij zorgt voor een shiny finish in je ruimte. Hij staat prachtig in een elegant interieur, maar is ook een fijne aanwinst in een industrieel interieur als je hem combineert met een robuuste eettafel met zwart metalen onderstel. Voor een speels effect combineer je deze stoel met andere kleuren, want eetkamerstoel Rob is verkrijgbaar in ontelbaar veel stoffen. Velvet is een echte aanrader, want hierdoor voelt ie heerlijk zacht, waardoor jouw dinergasten gegarandeerd langer aan tafel blijven zitten.

Alle velvet eetkamerstoelen

2. Eetkamerstoel Alex

Als je op zoek bent naar een stoel die tijdloos is dan is eetkamerfauteuil Alex de stoel voor jou. Deze stoel is never out of fashion en juist daarom zijn wij groot fan. En dan hebben we het nog niet eens over het comfort gehad, want ook dat is dik in orde. De hoge rugleuning en de stevige armleuningen zijn een garantie voor heerlijke ontbijten, koffie drinken, lunchen en dineren. En wat al helemaal handig is, zijn de luxe wieltjes en de handgreep, waardoor je stoel heel fijn is in gebruik. De stoel is verkrijgbaar in verschillende designs, waardoor hij altijd een perfecte match is in jouw interieur. Combineer de stoelen met een mooie van gerecycled teakhout. Door de vergrijsde kleurtint van het hout krijgt de tafel een karakteristieke uitstraling, hierdoor is het gemakkelijk te stylen met bijna alle kleuren in jouw eethoek.

Bekijk alle stoelen met wieltjes

3. Eetkamerstoel Sturdy

Houd jij van een industrieel interieur? Met eetkamerstoel Sturdy geef je jouw eethoek een stoer en eigentijds karakter. Door het metalen frame in combinatie met het ruige leer is het een echte eyecatcher! Doordat het leer voor elke stoel opnieuw met de hand wordt ingewassen is elke stoel anders. De stoere lasnaden en stiksels doen hier nog een schepje bovenop. Wist je dat leer alleen maar mooier wordt door intensief gebruik? Maak jouw eethoek helemaal af door de stoelen te combineren met een gave boomstamtafel. Plaats een mooie vaas op tafel met een grote bos bloemen om jouw eettafel nóg gezelliger te maken, kom maar op met dat lange natafelen.

Alle leren eetkamerstoelen

4. Eetkamerstoel Emma

Fluweel zacht en comfortabel, dat is eetkamerstoel Emma. Dankzij de ronde vormen en zachte uitstraling past deze stoel in zowel een landelijk als een modern interieur. Heb je geen grote eethoek? Combineer de stoelen dan met een ronde eettafel, zo kan iedereen elkaar aankijken en dat zorgt voor een fijne sfeer. Omdat de stoel geen armleuningen heeft neemt deze weinig ruimte in te beslag, hierdoor kan je gemakkelijk meer stoelen aan tafel plaatsen. Plaats in het midden van de tafel een mooi windlicht of een ornament, om het helemaal af te maken.

5. Eetkamerstoel Pearl

Eetkamerstoel Pearl is niet alleen een pareltje om naar te kijken, maar brengt de romantiek in huis. De stoel heeft een klassieke look en straalt romantiek uit dankzij de sierlijke armleuning en gecapitonneerde rugleuning. Pearl voegt een luxe ambiance toe aan jouw eethoek! Deze stoel is in verschillende kleuren en stofsoorten verkrijgbaar dus het is aan jou welke variant het mooiste in jouw interieur past.

Ontdek alle stoelen met arm

Maak je eetkamer compleet

met deze meubels

OP=OP

Hanglamp Devant

349,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren