• 13-05-2021
  • Slaapkamer

Gun jezelf wat luxe

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk en slapen in een elektrische boxspring is elke dag weer een heerlijk rustige gewaarwording. Of je nu in bed kruipt na een lange dag of in het weekend lekker lang wilt blijven liggen, met een elektrisch bed kun jij ultiem ontspannen. Met een simpele druk op de knop lig jij lekker met je benen omhoog om jouw favoriete serie te kijken of recht omhoog om te genieten van een ontbijtje op bed met de kids op zondagmorgen. Goede ondersteuning en heerlijk comfort voor een perfecte nachtrust, wat wil je nog meer?

Ontdek alle elektrische boxsprings

Trendy eyecatchers

Voor een serene ambiance in jouw slaapkamer is een warm kleurenpalet een musthave. Een cognackleurig bed voorzien van prachtig velvet is hiervoor perfect. Deze stof voelt niet alleen heerlijk zacht aan, het straalt ook nog eens pure luxe en elegantie uit. Dus als je écht een statement wilt maken is dit the way to go. Style het bed af met kussens in diverse designs en vormen voor een rijke uitstraling. Ook de vloer mogen we niet vergeten. Voeg een rechthoekig vloerkleed toe met een opvallende grafische print in okergeel en laat het jouw slaapkamer nog meer stralen. Extra fijn: de kleur matcht waanzinnig met de bruine tint van de boxspring.

Alle gestoffeerde bedden

Comfortabele samenhang

Wist je dat bij de aanschaf van een nieuw bed het beste ook een nieuw hoofdkussen kunt kopen? Hierdoor kan je de samenhang tussen de bodem, het matras en het hoofdkussen volledig op elkaar afstemmen. Hierdoor ligt jouw lichaam optimaal in balans. Kleine moeite, groot gebaar!

Balans in kleur en materiaal

Een schitterend nieuw bed is één manier om een ongedwongen sfeer te creëren in jouw slaapkamer. Maar je kunt nog veel meer doen om dit te realiseren. Donkere gordijnen die het licht tegenhouden bijvoorbeeld, de verfkleur op de muren en het materiaal van je dekbedovertrek. Een katoenen dekbedovertrek voelt bijvoorbeeld heerlijk zacht en koel aan. Daarnaast is het een goed ademende en vocht absorberende stof. Voor een luxere look is een satijnen overtrek perfect. Door de speciale weeftechniek krijgt het materiaal een mooie glans. Tijdens de koude wintermaanden is een flanellen dekbedovertrek juist ideaal. Door het zachte, donsachtige laagje wordt de warme goed vastgehouden. Zo heb jij het dus nooit koud in bed.

Laat het vervolgens bij enkele blikvangers zoals een velvet bed, opvallende staande lamp die jouw interieur in de spotlight zet of prachtige droogbloemen op je nachtkastje. Door niet te veel poes pas toe te voegen aan jouw slaapdomein behoudt je namelijk de rust.

Ontdek alle staande lampen

Ronde designs

In een interieur hebben organische vormen veel voordelen, het creëert een speelse, gezellige ambiance en zorgt voor een mooi contrast met de vele rechthoekige vormen in een ruimte. Dit maakt jouw slaapdomein uniek. Ronde designs zijn gemakkelijk te introduceren in de vorm van een rond salontafeltje of bijzettafeltje als nachtkastje. Daarnaast staat een ronde poef ook waanzinnig in de slaapkamer, ga voor een variant voorzien van een aaibare stof zoals velvet of ribstof voor een warme uitstraling.

Alle ronde salontafels

De perfecte finishing touch

Bovenop het bed zijn sierkussens en plaids natuurlijk dé items die een look compleet maken, maar de laag daaronder is minstens zo belangrijk. Buitengewoon comfort realiseer je namelijk door het toevoegen van een topper matras. Dit is niet alleen extra luxe bovenop jouw nieuwe of huidige matras, met een topmatras kan je jouw ligcomfort volledig afstemmen op jouw slaapwensen. Hierdoor geniet jij elke nacht weer van een zorgeloze nachtrust zodat je de dag heerlijk fris en uitgerust kunt beginnen.

Bekijk alle topmatrassen

Creëer jouw comfortabele slaapkamer

Met deze prachtige interieuritems

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren