• 10-03-2022
  • Woonkamer

Best of both worlds: retro meubels met de kwaliteit van nu

De retro woonstijl is herkenbaar aan zijn simpele vormen, rondingen, bollen en organische vormen. Meubels zijn elegant, simpel en afgerond in de vormen en worden vaak gecombineerd met smalle, ronde of conische pootjes. Daarnaast spelen geometrische patronen een belangrijke rol in de retro stijl. Een retro tv-meubel koop je nieuw in de winkel, waar de stijl van vroeger wordt gecombineerd met de kwaliteit, het comfort en de materialen van nu. Het beste van twee werelden dus!

Zet de perfecte retro tv-meubels centraal in jouw woonstijl

Ben je al warm gelopen voor deze stijl en wil je een nieuw tv-meubel uit gaan zoeken in een van onze winkels? Wij hebben een paar van onze favoriete retro tv-meubels en collecties voor je op een rij gezet.

Een natuurlijke uitstraling met meubels van eikenhout

Een retro tv-meubel gemaakt van robuust eikenhout met een trendy design is een aangename toevoeging aan jouw retro woonkamer. De ronde, wijd uitlopende poten geven dit meubel een retro look. Dankzij het duurzaam verkregen eikenhout, heeft hij een lange levensduur en door de nerftekeningen en kleurschakeringen krijgt het meubel een natuurlijke en pure uitstraling. Dit maakt het super geschikt om te combineren met een speels retro behang of felle kleuren.

Hou je het liever bij een vleugje retro in je woonkamer? Combineer het tv-meubel met andere meubels uit dezelfde collectie voor een stijlvol geheel.

Bekijk de Bjarte collectie

Landelijk retro met een warme twist

Een modern interieur leent zich uitstekend voor een retro twist, maar ook een landelijke basis kan prima gemixt worden met de retro look. Haal de landelijke stijl in huis met houten tv-meubel Seppe. Dit retro design heeft een prachtige afwerking met ingefreesde groeven waardoor de deuren een geribbeld effect hebben gekregen waar je urenlang naar kan blijven kijken. Dit effect geeft meteen een extra gelaagdheid mee aan je interieur. Het is bijna zonde om er een tv op te zetten!

Die gelaagdheid kan je overigens verder uitdiepen door verschillende materialen en texturen te mixen, waardoor er een spannend contrast ontstaat. Je interieur is dan meer in evenwicht en doet enigszins onvoorspelbaar aan. Deze texturen geven een extra dimensie die al je zintuigen prikkelen, je ziet het en je voelt het! Textuur toevoegen aan je interieur is een kunst an sich. Maar door deze geribbelde houtpatronen toe te voegen, kan je jezelf al snel bij de masterklasse rekenen. Plaats een grote gladde vaas van glas of geglazuurd keramiek op het meubel en het eerste contract is al gemaakt.

Tv Meubel Seppe

1.549,-
Mogelijk vanaf 899,-

Tv Meubel Seppe

999,-
Mogelijk vanaf 899,-

Tv Meubel Seppe

1.549,-
Mogelijk vanaf 899,-

Tv Meubel Seppe

1.549,-
Mogelijk vanaf 899,-

Ga je liever voor een retro tv-meubel in een andere kleur? Bekijk de complete Seppe collectie voor de mooiste kleurinspiratie in zwart, geolied eiken of notenhout.

Meer uit de Seppe collectie

Zo rond je jouw retro woonstijl helemaal af

Retro is een stijl vol kleuren, vormen en patronen. Je ziet kleurcombinaties zoals bruin en oranje met olijfgroen, maar ook met blauw en okergeel. Door te combineren met meubels van natuurlijke materialen, houd je de basis rustig en matcht jouw retro tv-meubel helemaal bij de rest van je interieur. Bekijk hier de selectie van onze interieurstylist voor een stijlvolle look die jaren mee gaat.

Dressoir Seppe

1.699,-
Mogelijk vanaf 1.499,-